سخنگوی وزارت خارجه: طرح مسائل حاشیه‌ای تاثیری بر اهداف سفر رئیس‌جمهور به ترکیه ندارد

گروه سیاسی: سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اهمیت سفر رئیس‌جمهور کشورمان به ترکیه گفت: با عملی شدن برنامه‌های دو کشور در زمینه گسترش روابط بویژه در زمینه اقتصادی، شاهد جهش محسوسی در روابط دوجانبه خواهیم بود. به گزارش مهر، حسن قشقاوی با بیان این که سفر روز پنجشنبه محمود احمدی‌نژاد به ترکیه به دعوت رسمی عبدالله گل رئیس‌جمهور این کشور انجام می‌شود، گفت: رئیس‌جمهور کشورمان پس از ورود، مورد استقبال همتای ترک خود قرار می‌گیرد و مراسم استقبال از وی بر مبنای پروتکل‌های تشریفاتی دو طرف به طور کامل انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۹۴۹۱۸
سخنگوی وزارت خارجه طرح مسائل حاشیه‌ای درباره عدم استقبال از احمدی‌نژاد در آنکارا را مباحث حاشیه‌ای و رسانه‌ای عنوان کرد که هیچ تاثیری بر اهداف اساسی این سفر نخواهد داشت.

وی هرگونه میانجی‌گری ترکیه در موضوع هسته‌ای ایران را مجددا رد کرد و گفت: در تمام بحث‌ها و دیدارهایی که در جریان این سفر صورت می‌گیرد، مسائل به ترتیب اولویت شامل مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بحث‌های مورد توجه دو طرف مطرح می‌شود.

قشقاوی در ادامه در خصوص نگرانی برخی کشورهای منطقه درباره بسته شدن احتمالی تنگه‌هرمز در صورت بروز جنگ، خطاب به مردم کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس گفت: امنیت خودمان را امنیت شما و امنیت شما را امنیت خودمان می‌دانیم؛ زیرا مومنان اعضای یک بدن هستند.

وی در عین حال با تاکید بر اهمیت مساله حفظ کیان و امنیت کشور گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران براساس وظیفه‌شان، کمترین تهدیدها را جدی می‌گیرند و آنها را به شکل حداکثری پاسخ می‌دهند.

قشقاوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به سفر برهم صالح، معاون نخست‌وزیر عراق به تهران گفت: این سفر در چارچوب روابط دوجانبه انجام می‌شود که همواره در سطوح مختلف بین ایران و عراق ادامه داشته و دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها