لاریجانی:

اهتمام دولت و مجلس رفع مشکلات اقتصادی باشد

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین دغدغه و اهتمام دولت و مجلس باید رفع مشکلات اقتصادی کشور باشد.
کد خبر: ۱۹۴۳۶۱

به گزارش واحدمرکزی خبر ، علی لاریجانی رئیس مجلس امروز چهارشنبه در آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی افزود: مسایل و مشکلات اصلی کشور امروز در تارک خود، توجه و شرایط اقتصادی را نشان می‌دهد و اهتمام دولت و مجلس باید متمرکز بر این مقوله باشد.

وی اصلاح مشکلات اقتصادی کشور را در برخی شرایط ،‌ساختاری و زمانبر دانست و گفت: برخی مشکلات نیز مانند مشکل فرهنگیان به توجه سریعتر نیازمند است.

لاریجانی درباره مشکلات فرهنگیان گفت: پس از جلسات مکرر با مسئولین مربوطه مشخص شد که از ابتدا نیازهای این قشر در بودجه سالانه دولت ،‌واقعی دیده نشده است.

رئیس مجلس در همین زمینه از دولت خواست در هنگام تقدیم لایحه بودجه با کارشناسی دقیق، نیازهای بخشها را به درستی منعکس کند تا در طول سال ، دستگاه‌ها به دنبال رفع مشکلات بودجه ای دچار سردرگمی اجرایی نشوند .

لاریجانی گفت: با توجه به کمبودهای واقعی بودجه فرهنگیان و صرفه جویی دولت در تخصیص بودجه عمرانی و جاری کشور که آمارهای چهار ماه اخیر نشان می دهد به ترتیب 46 و 82 درصد بوده است، باید گامی جدی در رفع مشکلات فرهنگیان برداشته شود و در این راه مجلس شورای اسلامی مجدانه همکاری خواهد کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از بازدهی صنایع کشور کاسته شده است، افزود: مشکل نقدینگی به رونق کار صنعت کشور لطمه زده است و ایجاد ساز و کار لازم برای حمایت بانکها از صنعت کشور ضرورت دارد.

لاریجانی گفت: مجلس شورای اسلامی اجرای درست اصل 44 قانون اساسی را که خواسته ملی است با ابلاغ قانون آن طلب می کند و این گام نخست در ایجاد فضای رقابت واقعی در اقتصاد کشور است. 

مدیران وقت خود را در بهبود شرایط کسب و کار قرار دهند

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ایده های غیرمتناسب برخی مدیران گفت: همه مدیران اجرایی کشور وقت خود را در بهبود شرایط کسب و کار قرار دهند.

وی افزود: این روزها در سطح کشور بحث های مختلفی مطرح است و گاه برخی با طرح ایده هایی که نسبتی با مسایل اصلی کشور ندارد اذهان تصمیم گیران را به سوی دیگر سوق می دهند.

رئیس مجلس با اشاره به اینکه وظیفه ملی و اسلامی ما توجه به مسایل اصلی است نه اینگونه مسایل افزود: به مدیران اجرایی کشور توصیه می کنم همه وقت خود را در بهبود شرایط کسب و کار و رونق تولید براساس رقابت سازنده قرار دهند.

لاریجانی تاکید کرد: مجلس و کمیسیون های تخصصی آن ، مبنای ارزیابی خود را از کار مدیران توجه به این امور می دانند و نه سخنان و بحث های نامناسبی که جز تضییع زمان و فرصت سازنده فایده ای ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش سالروز آزادی آزادگان سرافراز را تبریک گفت و افزود: مقاومت و مجاهدت این عزیزان همیشه در کنه توجه امت قدرشناس باقی مانده است و بر رشادت فرزندان عزیز خود می بالیم .

لاریجانی گفت: مجلس شورای اسلامی مفتخر است که گامی کوچک در قدرشناسی از این بزرگواران را با قانون خدمات ایثارگران برداشته و پس از فراز و فرودها در رایزنی با مجمع تشخیص مصلحت نظام در مسیر تصویب قرار گرفته است. 

 عظمت تفکر انتظار در سازندگی است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عظمت تفکر انتظار در سازندگی و حرکت اصلاحی نهفته است.

لاریجانی با تبریک ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و همچنین میلاد حضرت ولی عصر (عج) افزود : امید به روزی که جهان در سپهر عدالت و معنویت ولی خدا قرار گیرد و انقلابی تکاملی در آن روز بر امت اسلامی ایجاد شود که "ان الارض یرثها عبادی الصالحون" .

رئیس مجلس گفت: بر خلاف کج اندیشان که ایده منجی بشر را خام اندیشی ، انزواطلبی و خرافات تلقی کردند عظمت این تفکر در سازندگی و حرکت اصلاحی نهفته است همچنان که شهید محمد باقر صدر گفت ؛ انقلاب جهانی امام زمان (عج) از جهت اجرا نظیر دیگر انقلاب ها به زمینه های عینی و خارجی آن انقلاب بستگی دارد .

لاریجانی تصریح کرد : این سنت الهی در صورتی تحقق می یابد که روند تحولات و تغییرات مطابق با شرایط خارجی و به صورت طبیعی انجام شود .

رئیس مجلس گفت : فرزندان راستین این تفکر حیات بخش ، «افضل اعمال امتی انتظار الفرج» را در مجاهدت هر چه بیشتر برای مبارزه با ظالمان و ایجاد حکومت اسلامی معنا کرده اند .

لاریجانی افزود : نمونه ای از این جد و جهد در راه تحقق عدالت را امروز در مجاهدت حزب الله لبنان می یابیم که در جنگ 33 روزه به طور شگفت آوری سلسله اعصاب رژیم صهیونیستی را به هم ریختند و ظفرمندی آنان ، طرح خاورمیانه بزرگ اسرائیلی را به طرح خاورمیانه اسلامی بدل کرد .

وی افزود : این پیروزی بزرگ که جوهره حرکت خود را از انقلاب اسلامی گرفته است امید به تحقق سخن پیامبر بزرگ را زنده کرد که فرمود : «در آینده عده ای از مردم مشرق زمین به پا خواهند خواست و زمینه را برای استقرار حکومت مهدی (عج) فراهم خواهند کرد» .

لاریجانی سالروز پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه را به حزب الله لبنان و مسلمانان جهان تبریک گفت .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها