حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
او به همین دلیل در نشست افتتاحیه این اتحادیه با حضور سران کشورهای اروپایی و شمال آفریقا در پاریس، پایتخت فرانسه شرکت نکرد.
انتقاد تند اوباما از مککین
جامجم آنلاین: باراک اوباما، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری نوامبر امسال آمریکا در حملهای شدیداللحن جان مککین، رقیبش از حزب جمهوریخواه را جیره خوار غولهای نفتی معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، اوباما در اظهاراتی تند مککین را به دریافت کمک مالی برای فعالیتهای انتخاباتی خود از شرکتهای بزرگ نفتی متهم کرد.
ستاد انتخاباتی مککین در مقابل دریافت هر گونه کمک نقدی از شرکتهای نفتی را تکذیب کرد و اوباما را به تلاش برای کسب حمایت کارکنان صنعت نفت آمریکا متهم کرد.
سونامی سیاسی در اسرائیل
جامجم آنلاین: ایهود باراک، وزیر دفاع رژیمصهیونیستی میگوید اسرائیل با چالشهای بزرگ سیاسی، امنیتی و رکود شدید اقتصادی روبهرو است که همچون سونامی به سوی این رژیم حملهور شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری عرب 48، باراک در نشست دیروز حزب کار گفت: اسرائیل با چالشهای بزرگی روبهرو است که برای حل و فصل آنها به رهبران باتجربه و شایسته نیاز دارد. وی افزود: اسرائیل همچون کشتی گرفتار در دریای طوفانزدهای است که باید ناخدایی ماهر آن را به ساحل امنیت و آرامش برساند.
امان از این همه محبوبیت
جامجم آنلاین: همزمان با سفر جورج بوش، رئیسجمهور ایالاتمتحده به کرهجنوبی 16 هزار تن از نیروهای پلیس این کشور برای تامین امنیت جانی وی به حال آمادهباش درآمدند.
به گزارش شبکه خبری بلومبرگ، گروه هوادار محیط زیست و مخالفان جنگ روز گذشته مقارن با حضور بوش در سئول، پایتخت تظاهرات بزرگی در این شهر ترتیب دادند. بوش در آغاز تور آسیایی خود قبل از عزیمت به تایلند و هم چنین شرکت در مراسم افتتاحیه المپیک پکن روز گذشته وارد کرهجنوبی شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....