تسلیم شدن در برابر مخاطبان‌

شهرام ناظری قطعات قدیمی را می‌خواند

گروه فرهنگ و هنر: شهرام ناظری در کنسرت تهران خود ‌ که از 17 مرداد آغاز می‌شود قطعات خاطره انگیز آتش در نیستان و اندک اندک را اجرا می‌کند. در حالی که این هنرمند در نشست خبری ماه گذشته خود اعلام کرده بود که مخاطبان نباید انتظار داشته باشند او خود را تکرار کند و ناظری دهه 60 را روی صحنه ببینند. اجرای این 2 قطعه معروف و پر طرفدار در کنسرت تهران نشان می‌دهد که این استاد آواز ایران تسلیم خواسته علاقه‌مندانش شده است.
کد خبر: ۱۹۲۳۲۴
البته در کنسرت تهران که بدون استراحت میان دو بخش اجرا می‌شود، استاد ناظری قطعات دیگری را نیز با اشعار مولانا و حافظ خواهد خواند.

در این اجرا، گروه مولانا شامل شهرام غلامی، شهرام محمدی، صابر نظرگاهی، سیاوش ناظری،  نگار خارکن با سازهایی مثل کمانچه آلتو، تار، تار بم، تمبک، دف و سه تار به نوازندگی می‌پردازند.

کنسرت شهرام ناظری در تهران 17، 18،20و21 مرداد در مجموعه فرهنگی- هنری نیاوران برگزار می‌شود و بر اساس آخرین اخبار، تمام بلیت‌های آن فروخته شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها