اعلام جزئیات بیشتر از طرح ساماندهی معاملات مسکن‌

گروه اقتصاد: رئیس اتحادیه املاک گفت: از ابتدای آذرماه امسال تمامی بنگاه‌های معاملات املاک در سراسر کشور دارای امضای دیجیتال به منظور ارائه کد رهگیری به خریداران می‌شوند. مصطفی قلی خسروی در گفتگو با مهر گفت: به منظور راه‌اندازی سامانه متمرکز ثبت و ساماندهی معاملات مسکن، برای هر مشاور املاک دارای پروانه کسب، یک امضای دیجیتال صادر می‌شود که براساس آن امضا، کد رهگیری به خریداران ارائه می‌شود و باید در تمامی معاملات مسکن این کد منظور شود.
کد خبر: ۱۹۱۲۱۳

رئیس اتحادیه املاک با اشاره به ساماندهی مشاوران املاک کشور با صدور کد رهگیری در معاملات مسکن، بیان کرد: هزینه صدور امضای دیجیتال به مشاوران املاک به منظور ارائه کد رهگیری، از سوی شورای اصناف کشور و مجامع امور صنفی پرداخت می‌شود.

وی با اعلام این که از ابتدای آذر ماه امسال تمامی بنگاه‌های معاملات املاک کشور برای ثبت معامله باید دارای امضای دیجیتال باشند، افزود: در صورتی که بنگاه معاملاتی دارای امضای دیجیتال نباشد، ثبت قرارداد مربوط به معاملات مسکن به دلیل نبود کد رهگیری در اداره ثبت اسناد و املاک کشور امکان‌پذیر نخواهد بود.

قلی خسروی عنوان کرد: در حال حاضر به منظور راه‌اندازی سامانه متمرکز ثبت و ساماندهی معاملات مسکن حدود 4600  نفر از مشاوران املاک استان تهران آموزش دیده‌اند و تا پایان آبان ماه امسال اخذ امضای دیجیتال در بنگاه‌های معاملات املاک سراسر کشور به اتمام می‌رسد و از ابتدای آذرماه قابل اجراست.

رئیس اتحادیه املاک درباره معاملات مسکن اجاره‌ای در سامانه متمرکز ثبت و ساماندهی معاملات مسکن عنوان کرد: در قرارداد میان موجر و مستاجر، کد رهگیری باید از سوی مالک در اجاره‌نامه قید شود. وی اعلام کرد: چنانچه مالکی فاقد کد رهگیری باشد، در زمان فروش ملک اداره مالیات مفاصا حساب را به وی ارائه نخواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها