سلطانیه:

ایران همکاری با آژانس را افزایش می‌دهد

نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز جمعه اعلام کرد تهران می خواهد همکاریش را با آژانس گسترده‌تر کند.
کد خبر: ۱۹۰۶۵۰

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتگو با آسوشیتدپرس در عین حال گفت که این سازمان، ماهیت فنی دارد و "ناظر سازمان ملل" نیست که بخواهد به دنبال نشانه‌های برنامه‌های مخفی ساخت تسلیحات هسته‌ای بگردد.

سلطانیه گفت:ایران به جای کاهش،‌ می‌خواهد همکاری‌های خود را با آژانس افزایش دهد.

وی افزود که دیدار روز پنجشنبه غلامرضا آقازاده رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با محمد البرداعی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر ارتقای همکاریها با آژانس متمرکز بوده است.

به نوشته آسوشیتدپرس، آقازاده به نظر رسید روز پنجشنبه اینگونه نشان داد که کشورش بیش از این آمادگی برای روبرو شدن با سوالات بیشتر آژانس درباره این اتهامات را ندارد که تهران دست به تحقیق و آزمایش مخفیانه سلاح‌های هسته‌ای زده است.
 
وی پس از دیدار با البرادعی تاکید کرد که تحقیق درباره چنین اتهاماتی خارج از حیطه آژانس است.

آقازاده بدون توضیح بیشتری گفت که با هرگونه تحقیقات بیشتری در این باره "به روشی دیگر برخورد خواهد شد.

با این حال، سلطانیه گفت منظور آقازاده این نبوده که ایران همکاری خود را با آژانس کاهش می دهد.
 
نماینده ایران در آژانس با اشاره به اینکه اتهامات درباره اقدام ایران برای تحقیق و آزمایش مخفیانه سلاح های هسته‌ای " اتهاماتی ساختگی و جعلی از سوی آمریکاست"، تاکید کرد که تحقیق درباره این اتهامات فراتر از حیطه آژانس است.

سلطانیه گفت:ما در انطباق با تعهدات قانونی خود به همکاری خود با آژانس ادامه می دهیم.

اما وی با اعلام اینکه "آژانس یک ناظر سازمان ملل نیست"، اظهار کرد که آژانس باید بر موضوعات فنی متمرکز شود.

 بر اساس این گزارش، اظهارات سلطانیه ظاهرا برای رفع نگرانی‌ها در این باره که ایران همکاری خود را با آژانس کاهش می‌دهد، صورت گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها