حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، در ادامه سلسله برنامه های اطلاع رسانی طرح تحول اقتصادی ، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری فردا عصر رودر روی فعالان بخش اقتصادی قرار می گیرد تا از زوایای پیدا و پنهان این طرح بگوید.
در این نشست که در محل سابق مجلس شورای اسلامی و ساعت 17 و 30 دقیقه تا 19 و 30 دقیقه برگزار خواهد شد، اعضای کارگروه تحولات اقتصادی دولت نیز حضور خواهند داشت.
تاکنون رئیس جمهوری با سران قوای مقننه و قضائیه، مدیران عامل خبرگزاری ها و رسانه های داخلی، مدیران صدا و سیما، اقتصاددانان و برخی نمایندگان مجلس جلسات توجیهی برای روشن شدن زوایای مختلف طرح تحول اقتصادی برگزار کرده است.
ظاهرا هدف رئیس جمهوری از برگزاری این جلسات و نشستها ایجاد یک عظم ملی و آگاهی از نظرات و دیدگاه های طیفهای مختلف در خصوص طرح مذکور است.
دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری در نشست بررسی طرح بزرگ تحول اقتصادی با اساتید و صاحبنظران اقتصادی تاکید کرده است: دولت نگاه کوتاه مدت به طرح تحول اقتصادی ندارد.
وی تصریح کرده است: دولت معتقد است برای خدمت و رفع موانع رفاه و آسایش مردم حتی نباید یک روز تعلل کرد؛ چرا که هر چه زمان می گذرد، هزینه و تبعات اصلاح ساختارها افزایش می یابد بنابراین حتی اگر یک روز از عمر دولت باقی مانده باشد و احساس شود که اصلاحاتی به نفع مردم است ، قطعاً این اقدام را عملی خواهد کرد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....