به دلیل سرما و خشکسالی
تولید جو در استان خراسان رضوی 30 درصد کاهش یافت
مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بر اساس آمار موجود در استان خراسان جنوبی 24 هزار و 138هکتار از اراضی استان زیر کشت جو رفته که نسبت به سال گذشته از نظر سطح زیر کشت10 درصد افزایش داشته اما به دلیل سرمازدگی و خشکسالی تولید جو، حدود 30 درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایسنا، مهدی نوفرستی با بیان این که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیر کشت جو، حدود51 هزار و890 تن جو برداشت شود، افزود: در شرایط طبیعی از این میزان سطح زیرکشت جو، بیش از 63 هزار تن جو برداشت میشود.
وی متوسط تولید جو در استان خراسان جنوبی را دو هزار و 150کیلوگرم در هر هکتار ذکر کرد و گفت: تولید جو با توجه به پتانسیل بالای آن در استان، مقاومت نسبی آن به شوری خاک،کم آبی و زودرسی جو و نیاز استان به علوفه اقتصادی است.
مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان جوی تولیدی به دلیل افزایش روز افزون صنعت دامداری در استان و استفاده جو در خوراک دام، جوابگوی نیاز استان نیست و سالانه حدود 49 هزار تن جو، عمدتاً از بنادر وارد استان میشود.
نوفرستی تعداد بهرهبرداران این محصول را حدود32 هزار و 800 نفرعنوان کرد.