بانک‌ها بایدظرف 2 هفته به متقاضیان، تسهیلات ازدواج بپردازند

گروه اقتصاد: مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) گفت: بانک‌ها طبق تفاهم‌نامه باید ظرف 2 هفته بعد از معرفی افراد به بانک‌ها، تسهیلات مورد نظر را پرداخت کنند. به گزارش ایسنا، خلیل یسایی، مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) درباره عملکرد این صندوق گفت: صندوق که نیمه دوم سال 85 شروع به فعالیت کرده ‌بود، اهم فعالیت‌‌های خود را متمرکز به ازدواج می‌دانست که برای این موضوع نیز قرارداد‌هایی با 2 بانک ملت و کشاورزی منعقد کرده‌ بود.یسایی درباره تسهیلات 2 میلیون تومانی کالا گفت: با توجه به نیاز متقاضیان برای تهیه جهیزیه، صندوق این کار را با همکاری تولید‌کنندگان لوازم خانگی انجام داد و شرایط را به‌گونه‌ای ترتیب داد که سود حاصل از فروش کالا تا سقف 10 درصد به بانک‌ها پرداخت شود و تسهیلات با نرخ قرض‌الحسنه در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.
کد خبر: ۱۸۷۵۱۸

او افزود: تعداد متقاضیانی که از بدو فعالیت صندوق تاکنون درخواست دریافت تسهیلات داده‌اند، 2 میلیون و 482 هزار و 110 متقاضی بوده که از این تعداد، 2 میلیون و 420 هزار و 48 نفر یعنی‌ 98 درصد متقاضیان به بانک معرفی شده‌اند.

به گفته مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع)، بانک‌ها به حدود یک میلیون و 600 هزار متقاضی، تسهیلات ازدواج واگذار کرده‌اند و مابه‌التفاوتی هم که در آمار بانک‌ها وجود دارد مربوط به آن است که افراد نتوانسته‌اند ضامنی را به بانک‌ها معرفی کنند یا این کار با تاخیر انجام شده‌ است.

وی در ادامه، مشکلات پرداخت را مربوط به بانک‌ها دانست و بیان کرد: صندوق مهر امام رضا(ع) کار خود را به‌روز انجام داده و معرفی افراد به بانک‌ها با تاخیر صورت نگرفته و اگر مشکلاتی ایجاد شده، مربوط به بانک‌ها بوده ‌است.
یسایی درباره زمان پرداخت تسهیلات به متقاضیان تاکید کرد: بعد از ثبت‌نام متقاضیان و معرفی آنها به بانک، طبق تفاهم‌نامه بانک‌ها باید ظرف 2 هفته تسهیلات را به متقاضیان پرداخت کنند.

یسایی یکی از برنامه‌‌های صندوق مهر امام رضا(ع) در آینده را افتتاح حساب قرض‌الحسنه مردمی نزد صندوق عنوان‌ کرد و افزود: این حساب می‌تواند به منابع صندوق کمک کند و با افزایش بیشتر منابع صندوق، به‌ یقین متقاضیان بیشتری می‌توانند از تسهیلات صندوق بهره‌مند شوند.

وی ادامه‌ داد: با این برنامه قصد داریم در جهت تامین دیگر نیاز‌های جوانان مانند تحصیل و درمان نیز اقداماتی انجام دهیم.

وی درباره ضمانت‌‌های لازم برای بهره‌مندی از این تسهیلات اذعان ‌کرد: متقاضیان برای دریافت تسهیلات باید به خود صندوق مراجعه کنند و به ازای هر 5 میلیون تومان باید یک ضامن معرفی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها