در پی اظهارات رئیس دیوان عدالت اداری درخصوص اخذ مجوز مجدد ناشران در گفتگو با «جامجم» با استقبال از این اظهارات خواستار تجدیدنظر ارشاد در ضرورت کسب مجوز برای چاپهای مجدد شده بودند. در بخشی از این گزارش به شکواییه تعدادی از ناشران از وزارت ارشاد در این باره اشاره شده بود که هاشمینژاد، مدیر نشر افق با ارسال نمابری به گروه فرهنگ و هنر «جامجم» اعلام کرد نشر افق به رغم مشکلات مجوز چاپ مجدد و مسائل متعددی که دست به گریبان ناشران است، تاکنون شکایتی بر این مبنا به نهادهای قضایی ارجاع نداده است.
ناصر ایجادی، مدیر نشر قصیدهسرا نیز در گفتگو با خبرنگار ما تاکید کرد، شکایت یادشده از سوی انتشارات روشنگران، قصیدهسرا و ققنوس به دیوان عدالت اداری ارائه شده است.
نظارت سازمان تربیت بدنی بربازیهای رایانهای درست نیست
از سوی دیگر، وزیر ارشاد با انتقاد از نظارت سازمان تربیت بدنی بربازیهای رایانهای درباره آمار مطالعه در کشور گفت: بعضیها دوست ندارند خواندن قرآن را جزو آمار کتابخوانی بیاورند. به گزارش مهر، وزیر ارشاد همچنین درباره نظارت بر بازیهای رایانهای گفت: متاسفانه نظارت سازمان تربیت بدنی بر بازیهای رایانهای، تصمیمی اشتباه است که در سالهای قبل گرفته شده است؛ در حالی که هیچ نسبت درستی در این میان وجود ندارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم