ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌ها در آذربایجان شرقی

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های آذربایجان شرقی از اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌ها در 52 باب مدرسه استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های آذربایجان شرقی، علی فیروزی افزود: این طرح در سال تحصیلی 87- 86 در 28 مدرسه استان در محورهای تبریز – شبستر – تسوج، تبریز – بستان آباد – میانه، تبریز – عجب شیر - بناب – مراغه اجرا شد که در سال تحصیلی آینده به 52 مدرسه خواهد رسید.
کد خبر: ۱۸۵۲۰۹

وی افزود: این طرح که برای سومین سال متوالی و با همکاری پلیس راه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در سطح استان اجرا می‌شود، شامل دو مرحله آماده‌سازی فیزیکی و آموزش قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های آذربایجان شرقی گفت: در اجرای این طرح، اقداماتی در جهت بهسازی و ایمن‌سازی محوطه مقابل مدارس و توزیع اقلام تبلیغاتی و آموزشی صورت می‌گیرد.

تبریز ــ خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها