مرد قاچاقچی پس از اختلاف با دوستش او را با شلیک گلوله کشت‌

گروه حوادث: مرد قاچاقچی که پس از اختلاف با همدستش، او را با شلیک گلوله به قتل رسانده و جسدش را در کانال آبی در شرق اصفهان رها کرده بود، دستگیر شد. به گزارش سایت خبری عبرت، خردادماه امسال یکی از شهروندان اصفهانی با مرکز فوریت‌های پلیسی110 تماس گرفت و از پیدا شدن جسد مرد جوانی در داخل کانال آبی خبر داد.
کد خبر: ۱۸۴۸۶۶

به دنبال این تماس، ماموران کلانتری دشتی به محل حادثه اعزام و با جسد مرد جوانی که با شلیک گلوله به قتل رسیده و داخل پتو پیچیده شده بود، روبه‌رو شدند.

به این ترتیب، با گزارش موضوع به بازپرس شاه‌محمدی، کشیک ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان، دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی صادر شد و با تشکیل پرونده قضایی، کارآگاهان جنایی اصفهان تحقیقات ویژه‌ای را برای دستگیری قاتل یا قاتلان و شناسایی هویت مقتول آغاز کردند تا این که معلوم شد، مقتول سعید  ص 26 ساله یک متهم سابقه‌دار بوده است.

ردپای یک دوست در قتل مرد قاچاقچی‌

با شناسایی هویت مقتول، کارآگاهان جنایی به تحقیق از خانواده وی پرداختند که مشخص شد، شب حادثه امیر یکی از دوستان سعید (مقتول)‌ به سراغ وی آمده و 2 نفری با یک دستگاه خودرو منزل را ترک کرده‌اند.  بنابراین، کارآگاهان تحقیقات خود را روی امیر، تنها مظنون حادثه متمرکز کردند تا این که چند روز پیش موفق به دستگیری وی شدند.

با انتقال این متهم به مرکز پلیس، وی در بازجویی دچار تناقض‌گویی‌های متعددی شد تا عاقبت راز قتل دوستش را فاش کرد.

قتل به خاطر فروش مواد مخدر

امیر متهم به قتل  در اظهاراتش به پلیس گفت: از چندی پیش با سعید آشنا شدم و 2 نفری در زمینه خرید و فروش مواد مخدر فعالیت می‌کردیم تا این که بر سر فروش مواد مخدر با هم اختلاف پیدا کردیم.

شب حادثه به منزل سعید رفتم و پس از مصرف مواد مخدر با هم درگیر شدیم که با یک قبضه اسلحه به وی شلیک کردم و او را کشتم. بعد جسد سعید را داخل پتویی پیچیدم و در کانال آبی در شرق اصفهان رها کردم و اسلحه را نیز داخل رودخانه انداختم و متواری شدم.

بنابراین گزارش، متهم به قتل با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها