راه‌اندازی اولین کیوسک اطلاع‌رسانی گردشگری کشور در سرعین

عصر امروز با حضور جمعی از مسوولان نخستین کیوسک اطلاع‌رسانی گردشگری در شهر سرعین راه‌اندازی شد. به گزارش خبرنگار جام‌جم، در این مراسم مدیرکل گردشگری داخلی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور در سخنانی گفت: این کیوسک‌ها با مشارکت بخش خصوصی در 13 استان کشور راه‌اندازی خواهد شد که علاوه بر خدمات اطلاع‌رسانی در زمینه گردشگری و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی اقدام به رزرو مراکز اقامتی نیز خواهد کرد.
کد خبر: ۱۸۴۷۲۷

حمزه‌زاده به ساماندهی منازل استیجاری و مراکز خصوصی اقامتی در کشور اشاره کرد و افزود: تاکنون 18 هزار واحد منزل خصوصی و استیجاری در کشور شناسایی شده که برای 2 هزار و 188 واحد پروانه بهره‌برداری صادرشده است.

وی به همه فصلی و همه مکانی نمودن سفرها در کشور اشاره کرد و گفت: مسیرهای گردشگری در کشور با طراحی مناسب و تعیین موقعیت‌های مختلف آماده شده تا گردشگران با کمترین مشکل اقدام به سفر کنند.

در این مراسم علویان‌صدر، رئیس سازمان میراث فرهنگی استان اردبیل نیز به فقر اطلاعاتی در صنعت گردشگری اشاره کرد و بر پایداری و ساماندهی اطلاعات سفر تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها