معاون وزیر نیرو:

14استان در رده اول خشکسالی قرار گرفتند

رسول زرگر معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: ستاد کاهش اثرات خشکسالی 14 استان کشور را در رده اول و 16 استان دیگر را در رده دوم استان‌های متاثر از خشکسالی قرار داد. وی افزود: ستاد کاهش اثرات خشکسالی براساس همین فاکتور و پارامترها 14 استان کشور را به عنوان استان‌های رده اول و 16 استان دیگر را در رده دوم استان‌های متاثر از خشکسالی قرار داد.
کد خبر: ۱۸۴۳۵۰

«زرگر» در گفتگو با فارس اظهار داشت: درجه بندی استان‌ها از لحاظ وضعیت خشکسالی دارای فاکتورها و پارامترهای متفاوتی است بنابراین استانها با فاکتورهایی مثل بارش و میزان خسارتی که بر منابع آب وارد خواهد شد در‌جه‌بندی می‌شوند.

وی در خصوص اعمال مدیریت در شرایط خشکسالی که خسارتها را به حداقل رسانده است تاکید کرد: اولویت اول تامین آب در کشور مربوط به تامین آب شرب و سپس آب کشاورزی و صنعت است، بنابراین مدیریت آب کشور در چند ماه گذشته بحث کم آبی و توزیع آب را مدیریت کرده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا افزود: حجم کل بارش‌ها از مهرماه سال گذشته تا پایان خردادماه امسال نشان می‌دهد که این میزان بارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته 52 درصد و نسبت به مدت مشابه 39 سال گذشته 47 درصد کاهش داشته است.

به گفته وی، حجم کل بارش‌ها در مدت یاد شده 210 میلیارد مترمکعب است. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها