حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر ، بنا بر حکم سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی ، علی اکبر عرب مازاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ، غلامرضا حیدری کرد زنگنه رئیس سازمان خصوصی سازی ، بهروز علیشیری رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و نجفی علمی رئیس سازمان حسابرسی از جمله اعضای این ستاد منصوب شده اند.
اردشیر محمدی رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ، ابوالفضل فاطمی زاده معاون هزینه و خزانه دار کل کشور، محمد هادی زاهدی وفا معاون امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی ، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و جواد فرشباف ماهریان رئیس کل بیمه مرکزی ایران تعدادی دیگر از اعضای این ستاد هستند.
ضیایی بیگدلی رئیس پژوهشکده اقتصاد و معاون امور بانکی ، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز از جمله اعضای این ستاد هستند.
در حکم انتصاب اعضای «ستاد راهبری اصلاحات» وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید شده است که اصلاحات اساسی به منظور افزایش قدرت اعمال سیاستهای اقتصادی و نظارت و کارایی مجموعه این وزارتخانه از وظایف اصلی ستاد مزبور است.
بنا بر تاکید حسین صمصامی ، اصلاح ساختار سازمانی و بهبود فرآیندها، کاهش زمینه های فساد و تقویت سیستمهای نظارتی، گسترش استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و مکانیزه کردن امور و تکمیل بانک های جامع اطلاعاتی از جمله اهداف این ستاد محسوب می شود.
بازنگری و اصلاح قوانین، مقررات، رویه ها و استانداردها و توسعه تعامل فعال با مردم ،کارشناسان ، فعالان اقتصادی و سایر دستگاههای اجرایی ، دیگر اهداف ستاد راهبری اصلاحات وزارت امور اقتصادی و دارایی عنوان شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....