حوادث

دستگیری سرکرده باند کیف‌قاپان در اهواز

اهواز - خبرنگار جام‌جم: رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان از دستگیری سرکرده باند کیف‌قاپان به همراه 5‌سارق خبر داد. سرهنگ مختاری‌فرد عنوان کرد: در ادامه طرح مبارزه با کیف‌قاپی در سطح استان و به دنبال رسیدگی به چند پرونده سرقت کیف در اهواز با توجه به شواهد و قراینی مبنی بر زنجیروار بودن این سرقت‌ها، کارآگاهان پلیس آگاهی به تحقیق پیرامون شناسایی سارقان پرداختند و دریافتند سرقت‌ها توسط یک باند حرفه‌ای صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۱۸۲۲۶۸

ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و کنترل نامحسوس در محل‌هایی که سرقت‌ها انجام می‌گیرد، موفق شدند در اقدامی غافلگیرانه سرکرده باند را به نام «باقر  ب» دستگیر کنند.

متهم دستگیر شده در ابتدا منکر ارتکاب هرگونه جرمی شد ولی زمانی که در برابر شواهد انکارناپذیر قرار گرفت، لب به اعتراف گشود و گفت: سرقت‌ها را با کمک 5 نفر دیگر انجام می‌دادم. ماموران با راهنمایی متهم، هر 5 سارق را نیز دستگیر کردند. از سوی دیگر رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان خوزستان از کشف بیش از 5‌کیلوگرم تریاک و حشیش در اهواز و ماهشهر خبر داد.

سرهنگ عبدالله نظرپور گفت: ماموران کلانتری 35 اهواز دیروز به منظور شناسایی سوداگران مرگ توانستند شخصی به نام ناجی  م را شناسایی و با کسب مجوز قضایی وارد منزل نامبرده شده و بیش از 5/3 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک را کشف کنند. وی ادامه داد: ماموران کلانتری 13 شهرستان ماهشهر در حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی پراید منظون شده و ضمن متوقف کردن خودرو، در بازرسی از آن مقدار 2 کیلوگرم حشیش که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند.

ریزش دیوار مدرسه جان یک کارگر را گرفت‌

کرج - خبرنگار جام‌جم: بی‌توجهی به مسائل ایمنی در ساخت و ساز، جان یک کارگر ساختمانی در کرج را گرفت.
به گزارش «جام‌جم»، قربانی این حادثه که 26 سال سن داشت، همراه دیگر کارگران مشغول به تخریب و بازسازی بخشی از ساختمان دبیرستان دهخدا بود که ریزش دیوار باعث مرگ وی شد. بنا بر این گزارش طی این اتفاق یکی دیگر از کارگران ساختمانی نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.  

 گرد و خاک زندگی مردم  را مختل کرد

گروه شهرستان‌ها: پدیده گرد و خاک غلیظ که در شهرهای آبادان و خرمشهر صورت گرفت، زندگی در این دو شهر را مختل کرد.

 به گزارش فارس، شدت غلظت این گرد و خاک به حدی بود که تردد خودروها و مردم در سطح این 2 شهر به طور کامل متوقف شد.  پدیده گرد و خاک در این2  شهر با باد شدید همراه بودو توده سرخ رنگی، فضای شهرهای آبادان و خرمشهر را در‌بر گرفت.  مسوولان بهداشتی آبادان و خرمشهر نیز به دنبال این اتفاق از مردم خواستند که از تردد غیرضروری به شدت اجتناب کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها