یک انبار بزرگ لوازم یدکی خودرو و منزل طعمه آتش شد

انبار بزرگ لوازم یدکی خودرو و لوازم منزل درکیلومتر 11 جاده مخصوص کرج در آتش سوخت. ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران پس از اطلاع یافتن از وقوع این آتش‌سوزی، ایستگاه 416 این سازمان را در ساعت 13:39 دقیقه روز چهارشنبه به محل حادثه اعزام کرد.
کد خبر: ۱۸۰۶۷۹

به گزارش ایسنا، علی محمد فلاحی ـ فرمانده ایستگاه 416 ـ درباره این آتش‌سوزی گفت:‌ با دریافت آدرس، به سرعت به سمت محل آتش‌سوزی حرکت کردیم. هنگام رسیدن به محل حادثه دود فراوانی از دور مشاهده می‌شد، لذا با توجه به شناخت قبلی از وجود انبارهای بزرگ در این محدوده، از ستاد فرماندهی درخواست نیروی کمکی کردیم که به دنبال آن، نیروهای سه ایستگاه 512، 417 و 414 به همراه چند دستگاه تریلی تانکر آب از ایستگاه‌های 401، 510 و 501 و یک خاور حامل دستگاه‌های تنفسی از ایستگاه 410 به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از رسیدن به محل حادثه مشاهده کردیم، محوطه باز مجاور سوله‌ای که مملو از کالا بود، دچار آتش‌سوزی شده و آتش از قسمت شیشه‌های بالای دیوار در حال نفوذ به داخل سوله است. بلافاصله با کشیدن چندین رشته لوله آب به مقابله با آتش پرداختیم و با مهار آتش‌سوزی از ورود شعله‌ها و زبانه‌های آتش به داخل سوله که مملو از کالاهای متنوع لوازم خانگی و همچنین لوازم یدکی خودرو بود جلوگیری کرده و سپس به اطفای حریق در محوطه باز کنار سوله پرداختیم.

عطاالله شیشه ـ معاون عملیات منطقه چهار آتش‌نشانی ـ که برای هماهنگی لازم در محل حاضر شده بود، در این خصوص اظهار کرد: در این کارخانه، سوله‌ای به وسعت تقریبی 10 هزار متر مربع به صورت انبار مشترک دو شرکت تولیدی لوازم یدکی خودرو و لوازم برقی منزل مورد استفاده قرار گرفته است که در این حادثه بخشی از انبار رو باز مجاور سوله به وسعت 300 متر مربع مملو از پالت‌های چوبی و لاستیک خودرو دچار آتش‌سوزی شد.

همچنین تقی رضوانی ـ مدیر منطقه چهارعملیاتی آتش‌نشانی ـ با اشاره به تلاش همه جانبه آتش‌نشانان در جلوگیری از سرایت آتش به سوله گفت: اگر آتش‌نشانان به موقع به محل حادثه نمی‌رسیدند و آتش به سوله مجاور سرایت می‌کرد، خسارت جبران ناپذیری به این کارخانه وارد می‌شد.

وی با اعلام این‌که ‌لوازم موجود داخل این سوله به‌شدت قابل اشتعال بود، در ادامه گفت: با توجه به چیدمان کالاها و انبارداری غیراصولی، در صورت بروز آتش‌سوزی در سوله خسارات چند میلیاردی به بار می‌آمد.

رضوانی با بیان این که هنوز میزان خسارت وارده به این انبار مشخص نشده است، تصریح کرد: در اثر این آتش‌سوزی سه نفر دچار سوختگی سطحی شدند.

مدیر منطقه چهارآتش‌نشانی با اعلام آمادگی کارشناسان این سازمان برای بازدید از کارخانه‌ها و انبارها به منظور بالا بردن ضریب ایمنی و ارائه نکات لازم برای پیشگیری از آتش‌سوزی در این اماکن گفت: در محدوده عملیاتی این منطقه که غرب و شمال غرب تهران را شامل می‌شود، کارخانه‌ها و انبارهای بسیاری وجود دارد که مسوولان آن‌ها با مراجعه به نزدیک‌ترین ایستگاه محدوده می‌توانند، برای بازدید از اماکن خود اقدام کنند.

کارشناسان علت این آتش‌سوزی را بی‌احتیاطی شماری از کارگران هنگام سوزاندن ضایعات در مجاورت انبار روباز و نیز سرایت آتش به داخل انبار اعلام کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها