پیشنهاد تازه مصر طرح برای آتش‌‌بس حماس و اسرائیل

مصر طرح سه‌ مرحله‌ای جدیدی برای برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرده است. به نوشته روزنامه عکاظ چاپ عربستان‌سعودی بر اساس این طرح در مرحله اول حماس و گروه‌های فلسطینی دیگر در نوار غزه حملات موشکی خود علیه رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و ارتش این رژیم نیز حملات نظامی علیه نوار غزه را به حال تعلیق درمی‌آورد.
کد خبر: ۱۸۰۳۸۰
در مرحله دوم، رژیم صهیونیستی تسهیلاتی را در امور گذرگاه‌های منتهی به نوار غزه در مرز با فلسطین اشغالی ایجاد کرده و اجازه ورود کامیون‌‌های حامل کالا به نوار غزه را می‌دهد. طبق پیشنهاد مصر رژیم‌صهیونیستی در مرحله سوم مساله گشایش گذرگاه رفح را در صورت پیشرفت امور و تضمین امنیتی حماس بررسی می‌کند.
در صورتی که اسرائیل متعهد به گشودن گذرگاه رفح شود مصر نیز قول می‌دهد آزادی گلعاد شالیت، نظامی اسرائیلی گروگان گروه‌های فلسطینی را پیگیری کند.

گمان می‌رود در صورتی که حماس به این طرح پاسخ مثبت دهد اسرائیل نیز مجبور می‌شود برای حل و فصل مساله و آرام کردن اوضاع با آن موافقت کند حتی اگر با برخی از شروط آن موافق نباشد. اسرائیل که  نمی‌‌تواند رضایت جامعه بین‌المللی در حمله گسترده به نوار غزه را جلب کند چاره‌ای جز پایان دادن به کارشکنی‌ها در مسیر صلح پیش روی خود ندارد.

خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس روز گذشته طی اظهاراتی در حاشیه نشست گروه‌های‌ فلسطینی در دمشق، پایتخت سوریه تاکید کرد گروه‌های فلسطینی مسوولیت سنگینی در تحکیم وحدت ملی داشته و آماده مقابله با تهدیدات رژیم‌صهیونیستی برای حمله به نوار غزه هستند.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، سران هشت گروه‌ فلسطینی عصر روز سه‌شنبه در دمشق، پایتخت سوریه به دعوت محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به بحث نشستند.

مشعل تاکید کرد گروه‌های فلسطینی با موضع یکپارچه خود در قبال وحدت ملی فلسطین گرد هم آمدند تا گام‌هایی در جهت موفقیت آشتی ملی بردارند.

این در حالی است که کابینه رژیم صهیونیستی دیروز با برگزاری نشستی به بررسی احتمال حمله‌ گسترده‌ ارتش این رژیم به مواضع جنبش حماس در نوار غزه پرداخت و از بین بردن این جنبش را یک هدف استراتژیک برای دولت عبری دانست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها