تظاهرات اعتراض آمیز علیه مشرف در پاکستان

هزاران نفر از قضات و مخالفان رئیس جمهور پاکستان از صبح امروز دوشنبه تظاهرات خود را علیه مشرف از شهر کراچی آغاز کردند. تظاهرکنندگان قرار است چنین تظاهراتی را در شهرهای دیگر نیز برگزار کنند.
کد خبر: ۱۷۹۸۷۶

به گزارش خبرگزاری مهر، این تظاهرات که در آن علاوه بر قضات مخالف پرویز مشرف، اعضای حزب مسلم لیگ شاخه نواز، اعضای حزب جماعت اسلامی و همچنین اعضای حزب "عمران خان" قهرمان سابق کریکت پاکستان که هم اکنون به سیاست روی آورده، در آن حضور دارند از مقابل آرامگاه "محمد علی جناح" آغاز شد.

هدف اصلی از برگزاری این تظاهرات، وارد کردن فشار بر پرویز مشرف برای کنار رفتن از پست ریاست جمهوری است.

به گفته شاهدان، تظاهرات امروز با حضور بیش از چهار هزار نفر و به آرامی برگزار شد.

این در حالی است که مشرف عصر روز یکشنبه با رد اتهامات مربوط به دسیسه چینی علیه احزاب حاکم اعلام کرد که با وجود فشارها همچنان در پست خود باقی می ماند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها