10 مرکز کارآفرینی و رشد ویژه بانوان راه‌اندازی می‌شود

زهره طبیب‌زاده نوری مشاور رئیس‌جمهور در امور زنان گفت: سال 87 با همکاری سازمان جهاد کشاورزی‌ 10 مرکز کارآفرینی و رشد ویژه بانوان را در 10 استان کشور راه‌اندازی می‌کنیم. همچنین سومین مرکز رشد و کارآفرینی اواخر خرداد در آذربایجان شرقی و چهارمین مرکز در آینده نزدیک در خراسان جنوبی به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۱۷۶۲۹۳
نوری در گفتگو با فارس با اشاره به این‌که امروز نخستین مرکز کارآفرینی و رشد ویژه بانوان در زابل افتتاح شده است، گفت: این مرکز در جهت ایجاد مراکز رشد و کارآفرینی در سراسر کشور طبق موافقتنامه‌ای که با سازمان جهاد کشاورزی امضا کرده‌ایم، راه‌اندازی شد که نخستین مرکز نیز بهمن 86 در اراک افتتاح شده است.
وی ادامه داد: همچنین سومین مرکز رشد و کارآفرینی اواخر خرداد در آذربایجان شرقی و چهارمین مرکز در آینده نزدیک در خراسان جنوبی به بهره‌برداری خواهد رسید.

طبیب‌زاده نوری اضافه کرد: سیستان و بلوچستان به این علت به عنوان دومین شهر  که مرکز رشد و کارآفرینی در آن تاسیس می‌شود  انتخاب شد که یک شهر دانشگاهی بوده و تعدادی زیادی فارغ‌التحصیل در رشته کشاورزی و زن روستایی باسواد دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها