وزرای کار ایران و قطر یادداشت تفاهم امضا کردند

یادداشت تفاهم همکاری برای اعزام نیروی کار ایرانی به کشور قطر شامگاه دوشنبه بین وزیران کار و امور اجتماعی دو کشور در تهران به امضا رسید. سید محمدجهرمی در مراسم امضای این یادداشت تفاهم اظهار داشت: کارشناسان دو کشور پس از دو روز بحث و بررسی در خصوص اعزام نیروی کار ایران به قطر و همچنین چگونگی روابط کار به تفاهم رسیدند .
کد خبر: ۱۷۴۳۹۶

 به گزارش ایرنا، جهرمی تصریح کرد : طبق این تفاهمنامه بر اساس نیاز کشور قطر ، جمهوری اسلامی ایران نیروی کار در تخصص‌های مختلف از جمله پزشکی ، پرستاری ، اجرای طرح های عمرانی و... به این کشور اعزام می‌کند.

جهرمی افزود: برای اعزام نیروی کار به قطر سقفی مشخص نشده و بستگی به مقاطع مختلف و نیازهای این امیرنشین دارد.

وی اضافه کرد: همچنین این تفاهمنامه محدودیت زمانی ندارد و هیاتی مرکب از شش نفر از کارشناسان و مقام‌های ذیربط دو کشور (هر کشور سه نفر) مسئول پیگیری اجرای کامل تفاهم نامه خواهند بود.

وزیر کار و امور اجتماعی و مسکن قطر نیز در جریان امضای این یادداشت تفاهم گفت: روابط بین قطر و جمهوری اسلامی ایران قوی، مستحکم و ممتاز بوده و امیر قطر و رئیس جمهوری ایران پایه‌گذاران این روابط هستند.

سلطان بن حسن الضابت الدوسری اظهار داشت : دیدارم از ایران به دعوت وزیر کار ایران و برای فعال کردن و تقویت زمینه‌های همکاری درباره مسائل کار و کارگری بین دو کشور است.

الدوسری ادامه داد: این دیدار در راستای تکمیل دیدارهای مقام‌های بلنه پایه دو کشور انجام شد و یادداشت تفاهم مذکور نیز برای استفاده از تخصص و مهارت نیروی کار ایرانی و همچنین تقویت مسائل کار و کارگری بین دو کشور است.

مقام قطری در ادامه تاکید کرد : این تفاهمنامه همچنین برای تشکیل یک کمیته برای همکاری‌های جدید به منظور استفاده از تجارب ایران در زمینه های مختلف است.

وزیر کار قطر با بیان اینکه اتباع ایرانی از دیر باز در قطر حضور دارند و در سازندگی این کشور شریک هستند ،افزود: قطر از خدمات مهندسان ، پزشکان و دیگر تخصص‌ها استفاده می‌کند و ما ایرانی‌ها را برادر تلقی می‌کنیم.

وی تاکید کرد: با دستور نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر تلاش شده از تخصص های گوناگون ایران در این کشور استفاده شود.

الدوسری در پایان گفت: در مذاکرات با وزیر کار ایران ،تقویت زمینه‌های همکاری کار و کارگری مورد تاکید قرار گرفت و در این خصوص باید هیات‌هایی از دو کشور از نزدیک با تجارب یکدیگر بیشتر آشنا شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها