لغو پرواز زائران عمره خراسان جنوبی برای چک فنی هواپیما

گروه شهرستان‌ها: سرپرست دفتر مدیریت حج و زیارت خراسان جنوبی گفت: بر اساس اعلام مسوولان هواپیمایی ماهان علت عدم پرواز هواپیمای زائران عمره گزار استان، چک فنی هواپیما بوده است. محمود یاوری در گفتگو با فارس با اشاره به پرواز دو روز گذشته زائران عمره استان که قرار بود از فرودگاه بیرجند انجام شود افزود: روز گذشته یکی از مسوولان هواپیمایی ماهان به ما اعلام کرد که هواپیمای مورد نظر زیر چک فنی بوده و دهم اردیبهشت امکان پرواز وجود ندارد و پروازها از تاریخ 17 اردیبهشت از سر گرفته می‌شود.
کد خبر: ۱۷۲۳۷۱

یکی از نشریات استان  دلیل عدم انجام پرواز زائران عمره گزار استان را ناهماهنگی در فرودگاه بیرجند اعلام کرده بود که در پی این خبر بامداد دیروز  عدم انجام تعهدات از سوی هواپیمایی ماهان را دلیل اصلی عدم پرواز عمره گزاران خواند.

همچنین مسوول روابط عمومی حج و زیارت خراسان جنوبی در گفتگو با نشریه یاد شده اعلام کرده است: به رغم مکاتبات مکرر هواپیمایی ماهان به تعهدات خود عمل نکرده و جوابی برای لغو پروازها نداده است. اما بنا به خواسته تعدادی از زائران که  خواستار رسیدگی و انعکاس دلایل عدم پرواز روز گذشته شده بودند،  با روابط عمومی شرکت هواپیمایی ماهان در تهران تماس گرفت که وی از پاسخ به سوالات خبرنگار فارس خودداری کرد. تلاش  برای تماس با مدیریت شرکت هواپیمایی ماهان نیز بی نتیجه ماند.

روز گذشته قرار بود 145 نفر از زائران عمره گزار خراسان جنوبی از فرودگاه بیرجند عازم عربستان شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها