انتشار شعرهای امین‌پور و صفارزاده در لبنان‌

گروه فرهنگ و هنر: گزیده شعرهای قیصر امین‌پور و طاهره صفارزاده با ترجمه موسی بیدج در لبنان منتشر شد. به گزارش ایسنا، گزیده‌ شعرهای امین‌پور با نام «سه‌شنبه‌های سوخته» انتخابی‌ است از همه مجموعه‌های شعر منتشر شده این شاعر فقید که از سوی موسسه انتشاراتی مرکز الحضاره در بیروت منتشر شده است. این اثر یکصد صفحه‌ای با مقدمه مترجم همراه است. همچنین مصاحبه‌ای با قیصر امین‌پور که در قالب پرسش‌هایی برای این شاعر فقید فرستاده شده‌ و به شکل کتبی به آنها پاسخ داده، ارائه شده است.
کد خبر: ۱۷۱۷۱۱

ترجمه‌ عربی گزیده‌ شعرهای طاهره صفارزاده نیز با نام «سفر عاشقانه» به‌ چاپ رسیده است.

این مجموعه شعرهایی است که بیدج آنها را از مجموعه‌های شعر منتشر شده‌ صفارزاده انتخاب کرده است.

همچنین خبر دیگری  حاکی است  فیلم مستندی با عنوان «و قاف» ساخته حسن نیکبخت که به زندگی زنده‌یاد قیصر امین‌پور می‌پردازد، در شانزدهمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس به نمایش در می‌آید.

در این مستند که از گفتگوهایی با عبدالجبار کاکایی، جواد محقق، سید ضیاءالدین شفیعی و... درباره مرحوم امین‌پور استفاده شده، شعرخوانی او در حضور رهبر معظم انقلاب به چشم می‌خورد.

برگزاری جایزه کتاب قیصر امین‌پور

 جایزه کتاب سال قیصر امین‌پور با محوریت آثار شاعران جوان امسال برگزار می‌شود.

نخستین دوره کتاب سال شعر جوان 2 سال پیش توسط دفتر شعر جوان برگزار شد و امسال این جایزه به نام قیصر امین‌پور نامگذاری شده است.

شاعران جوان که تا سال 1385 کتابی منتشر کرده‌اند تا پایان خرداد برای شرکت در این جایزه فرصت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها