شکایت از لیندنر به فدراسیون جهانی‌

واعظ آشتیانی: دوچرخه‌سواری در حال پوست انداختن است‌

گروه ورزش: به‌رغم نتایج ضعیف تیم ملی دوچرخه‌سواری ایران در مسابقه‌های اخیر آسیایی، رئیس فدراسیون در جمع نمایندگان رسانه‌های گروهی اعلام کرد، از عملکرد دوچرخه‌سواران راضی است. امیررضا واعظ آشتیانی دیروز ضمن تشریح عملکرد این فدراسیون و عملکرد دوچرخه‌سواران در رقابت‌های قهرمانی آسیا، دلایل و عوامل بازدارنده رکابزنان از دستیابی به نتایج دلخواه را برشمرد.
کد خبر: ۱۷۰۶۳۰
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری تصریح کرد: تیم ملی دوچرخه‌سواری با وجود مقاومت‌هایی که بعضی‌ها از خود نشان می‌دهند، در حال پوست انداختن و جایگزین کردن نیروهای جدید است.ورزش دوچرخه‌سواری در ایران واقعا مظلوم واقع شده و از لحاظ سخت‌افزاری مشکل دارد. جاده و پیست مناسبی برای تمرین دوچرخه‌سواران دراختیار نیست و با تراکم خودروها جایی برای رکابزنان وجود ندارد.

واعظ آشتیانی اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی پیست سرپوشیده چوبی که بزودی از سوی سازمان تربیت بدنی افتتاح می‌شود، تحولی در این رشته ایجاد شود. ضمن آن که در نظر داریم 2 مربی خارجی را نیز برای مردان و زنان به خدمت بگیریم.

وی در پایان، به ارسال 2 نامه جداگانه به رئیس فدراسیون جهانی دوچرخه‌سواری به عنوان اعتراض اشاره کرد و گفت: در خصوص صادر نشدن روادید از سوی کشورهای امریکا و انگلیس و همچنین رفتار ناشایست ولفرام لیندنر، سرمربی اسبق تیم ملی دوچرخه‌سواری که از لحاظ مادی و معنوی به ما لطمه زد، به فدراسیون جهانی شکایت کردیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها