به گزارش ایسنا ، فدراسیون بسکتبال ایران پیشنهاد برگزاری مسابقات جام ملتهای آسیا در سال 2009 را به کنفدراسیون بسکتبال آسیا ارایه کرده است.
برای برگزاری این مسابقات که به جهت صعود سه تیم برتر آن به رقابتهای جهانی سال 2010 از ارزش و اعتبار بالایی نیز برخوردار است، کشورهای چین و اردن نیز به عنوان رقیب، در تعقیب ایران هستند.
پیشرفتهای چشمگیر بسکتبال ایران وقهرمانی این تیم در جام ملتهای آسیا در سال 2007 که منجر به صعود این تیم به بازیهای المپیک پکن شد، بهترین فرصت است برای مسوولان کنفدراسیون آسیا تا موافقت خود را با برگزاری رقابتهای جام ملتهای آسیا در سال 2009 در تهران اعلام کنند.
پس از موفقیتهای اخیر بسکتبال ایران کنفدراسیون آسیا علاقمندی خود را برای کمک به ایران اعلام کرد، تا جایی که شیخ ثانی، رییس کنفدراسیون بسکتبال آسیا در جریان برگزاری مسابقات غرب آسیا در بندر امام موافقت ضمنی خود را با پیشنهادهای ایران برای میزبانی در مسابقات مختلف قاره اعلام کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم