فرآوری 52 هزار تن کشمش در آذربایجان شرقی‌

تبریز - خبرنگار جام‌جم: بیش از 52 هزار تن کشمش از 231 هزار تن انگور تولیدی در استان آذربایجان شرقی عمل‌آوری می‌شود. منوچهر اتحاد، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: تولید انگور در استان آذربایجان شرقی به سالانه بیش از 23 هزار و 150 تن بالغ می‌شود که حدود 80 درصد از آن به کشمش تبدیل و به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۶۹۰۶۹
وی افزود: علاوه بر این مقادیر، به میزان قابل توجهی انگور از سایر استان‌ها ازجمله آذربایجان غربی و قزوین به این استان وارد و تبدیل به کشمش می‌شود.

وی اضافه کرد: کیفیت و مرغوبیت کشمش استان آذربایجان شرقی شهرت جهانی داشته و شهرستان ملکان با بیش از 11 هزار هکتار باغ مثمر که 10 هزار و 200 هکتار آن را تاکستان تشکیل می‌دهد یکی از مراکز بزرگ تولید این محصول در استان به شمار می‌رود و سالانه 200 هزار تن محصول باغی با متوسط عملکرد 20 تن در هکتار در این شهرستان به دست می‌آید.اتحاد تصریح کرد: شهرستان ملکان با تولید 55 درصد انگور مقام اول را از این حیث در استان داراست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها