رئیس پلیس آگاهی ناجا در گفت و گو با «جام‌جم» اعلا‌م کرد:

600 فقره قتل با استفاده از چاقوهای غیرمتعارف‌

گروه حوادث: رئیس پلیس آگاهی ناجا از اولویت برخوردهای پلیس آگاهی با خریداران اموال مسروقه، جرایم زورگیری، کیف‌قاپی و تجاوز به عنف به صورت ویژه و هدفمند خبر داد. سردار سیداصغر جعفری، رئیس پلیس آگاهی ناجا در گفتگویی اختصاصی با «جام‌جم» در این ارتباط گفت: پلیس آگاهی ناجا با هدف برخورد با مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار، این بار به موازات این برخورد، توجه و برخورد جدی با خریداران اموال مسروقه (مالخرها)‌ را در دستور کار خود قرار داده است و از ابتدای سال جاری در اقدامی مشترک میان پلیس آگاهی و پلیس نظارت بر اماکن، واحدهای صنفی تحت کنترل قرار گرفته است و در صورت کشف یا مشاهده اموال مسروقه، اقدامات قانونی برای این افراد اعمال خواهد شد. رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: اگر خریدار اموال دزدی وجود نداشته باشد، قطعا سارق نیز رغبتی به سرقت نخواهد داشت و این حرکت از سوی پلیس آگاهی و نظارت بر اماکن موجب کاهش جرایم خواهد شد.
کد خبر: ۱۶۸۳۵۱

کنترل کیف‌قاپ‌ها با دوربین

سردار جعفری در ادامه به مقابله جدی با سارقان زورگیر و کیف‌قاپ اشاره کرد و گفت: این دسته از سارقان با جسارتی که دارند، عملا هنگام سرقت موجب آسیب‌های جدی به شهروندان می‌شوند که در این خصوص نیز در سال جاری برنامه‌های خاص خود را داریم و با هماهنگی‌های انجام شده با پلیس راهنمایی و رانندگی، علاوه بر ساماندهی موتورسیکلت‌ها و استفاده از آنها، دوربین‌های مستقر در شهر نیز به پلیس کمک خواهد کرد تا با تحت کنترل قرار گرفتن مناطقی که این سرقت‌ها انجام‌می‌شود، بلافاصله با این مجرمان برخورد شود.

کیف‌قاپ‌ها از این پس با دوربین ‌های شهری کنترل می‌شوند

وی افزود: طرح مقابله با سارقان‌کیف‌قاپ به گونه‌ای است که ما آن را سرقت به عنف قلمداد می‌کنیم و به دلیل آسیب‌هایی که به مالباختگان تحمیل می‌شود، موضوع در این قالب به مقام قضایی گزارش و قطعا مجازات‌های سختی نیز علیه این مجرمان اعمال خواهد شد.

تجاوز به عنف‌

رئیس پلیس آگاهی ناجا در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر طرح‌های مربوط به مقابله با جرایم تجاوز به عنف و امنیت اخلاقی گفت: قطعا این موضوع نیز در اولویت‌های ماموریتی پلیس آگاهی کشور منظور شده است و یکی از مواردی که از سوی رئیس پلیس آگاهی‌های استان و شهرستان‌ها مورد تاکید قرار گرفته، عدم پذیرش کشف شکایت‌های مردمی در ارتباط با تجاوز به عنف است، یعنی به هیچ عنوان پذیرفتنی نخواهد بود که پس از طرح شکایت، فرد متجاوز دستگیر و تحویل مراجع قضایی نشود، اما اگر منظور شما از طرح‌ این پرسش مجازات افراد دستگیر شده است، بهتر است سوال خود را از مسوولان قضایی بپرسید که مجازات این افراد چگونه بوده است.

600 قتل با چاقوی نامتعارف‌

سردار جعفری در ادامه به استفاده از چاقوهای نامتعارف و نقش این وسیله در جرایم اشاره کرد و گفت: در خصوص تولید، حمل و استفاده از چاقوهای‌نامتعارف طرحی را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده‌ایم که امیدواریم به تصویب نمایندگان محترم این نهاد برسد.

متاسفانه آمارها حکایت از آن دارد که سال گذشته 600 فقره از جنایت‌ها با استفاده از چاقوهای نامتعارف شامل قمه، قداره، دشنه و امثال اینها بوده است. علاوه بر این، افراد مجرم با استفاده از این وسیله در دیگر اعمال مجرمانه از جمله سرقت‌های به عنف، تجاوز به عنف و زورگیری و اخاذی از مردم سلب آسایش و آرامش کرده‌اند و پلیس کماکان در انتظار توجه نمایندگان منتخب خود در مجلس شورای اسلامی است تا با تصویب قانون مناسب در این ارتباط، پلیس را یاری کنند.

رئیس پلیس آگاهی در پایان تصریح کرد: در سال نوآوری و شکوفایی با ایجاد کارگاه‌های آموزش و تربیت مربی با هدف ارائه خدمات مطلوب، درصدد افزایش رضایتمندی مردم در سال جاری هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها