اصلاح 130 هزار متر از شبکه آب‌رسانی استان مرکزی‌

اراک - ‌خبرنگار جام‌جم: معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به تحقق 138 درصدی اصلاح شبکه آبرسانی گفت: ‌در سال گذشته 130 هزار و 748 متر از شبکه آبرسانی استان اصلاح شده است.
کد خبر: ۱۶۸۲۱۵

عبدالرضا خلیلی در گفتگو با «جام‌جم» افزود: توسعه 11 هزار و 877 متر شبکه آب 90 درصد تحقق، اصلاح 665 متر و توسعه 33 هزار و 439 متر خط انتقال آب با 90 درصد تحقق، اصلاح 7 هزار و 12 مورد انشعاب آب با صددرصد تحقق و حفر 7 حلقه چاه آب با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 100 میلیون ریال با‌ آبدهی 156 لیتر در ثانیه در شهرهای اراک، نیمور، ساوه، تفرش و خمین با تحقق صددرصدی و تجهیز 19 حلقه چاه آب با‌ آبدهی 655 لیتر در ثانیه در شهرهای اراک، ساوه، کمیجان، فرمهین، و میلاجرد با صددرصد تحقق نسبت به برنامه سال 86 از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته به شمار می‌آید.

خلیلی خاطرنشان ساخت: تصفیه‌خانه جدید فاضلاب اراک با ظرفیت 250 نفر با فرآیند لجن فعال با 88 درصد و تصفیه‌خانه شهر ساوه با ظرفیت 200 هزار نفر با 5/13درصد پیشرفت فیزیکی و با فرآیند لجن فعال در دست اجرا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها