الجزیره: بحران قیمت مواد غذایی، ‌جهان را فرا گرفته است‌

گروه اقتصاد: افزایش سرسام‌آور قیمت مواد غذایی، جهان را در آستانه بحران شدید غذایی قرار داده است. به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، مسوولان سازمان ملل متحد اعلام کرده‌اند فقط در یک سال گذشته قیمت مواد غذایی در جهان 40 درصد افزایش داشته است. در بسیاری از کشور‌‌های در حال توسعه، مردم فقیر بیش از 75 درصد درآمد خود را صرف تهیه مواد غذایی می‌کنند. برای نمونه در هائیتی قیمت مواد غذایی اساسی از قبیل برنج، حبوبات، شیر و میوه بیش از 50 درصد افزایش یافته که همین مساله به بروز آشوب در بخش‌‌هایی از این کشور منجر شده است.
کد خبر: ۱۶۸۱۹۴

 قیمت گندم در بازار‌‌های جهانی به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و در یک سال گذشته 120 درصد رشد داشته است. قیمت نان در مصر در یک سال گذشته دو برابر شده که همین مساله به بروز درگیری‌‌های خونباری در مصر انجامید که 7 کشته برجای گذاشت. قیمت برنج نیز در 2 ماه گذشته 75 درصد افزایش یافته و به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است.

بحران غذایی در جهان آنقدر شدید و گسترده است که بانک جهانی از کشور‌‌های ثروتمند درخواست کرده بسرعت 500 میلیون دلار به سازمان برنامه جهانی غذا بدهند تا این سازمان بتواند به افراد نیازمند کمک غذایی بدهد.
رابرت زولیک، رئیس بانک جهانی در این باره گفته است: در بنگلادش و برخی کشور‌‌های دیگر قیمت برنج آنقدر افزایش یافته که مردم برای جبران این وضعیت مجبور شده‌اند تعداد وعده‌‌های غذایی خود را کاهش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها