هاشمی‌شاهرودی:

وحدت و انسجام داخلی، ضرورت نخست عراق است

رییس قوه قضاییه صبح امروز در دیدار با ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام داخلی در کشور عراق تأکید کرد.
کد خبر: ۱۶۷۷۴۹

به گزارش ایسنا ، آیت الله هاشمی شاهرودی حفظ وحدت و انسجام داخلی در کشور عراق را ضرورت نخست این کشور برشمرد و گفت: تنها با انسجام و همدلی نیروهای عراقی و قشرها و گروه‌های مختلف در این کشور است که می‌توان نسبت به برقراری ثبات در عراق امیدوار بود.

وی افزود: مردم عراق امروز نیازمند تلاش و هماهنگی درونی برای رسیدن به آینده‌ای مطلوب هستند.

رییس قوه قضاییه هدف و خواست دشمنان کشور و ملت عراق را از بین بردن وحدت گروه‌های مختلف این کشور و ادامه یافتن ناآرامی و بی‌ثباتی در عراق دانست و گفت:‌ وجود ثبات و آرامش در کشور عراق علاوه بر ایجاد فضای مناسب برای بازسازی این کشور موجب ایجاد ثبات و امنیت بیشتر در منطقه نیز خواهد شد.

هاشمی شاهرودی بر تحکیم روابط میان ایران و عراق و دیگر کشورهای منطقه تأکید کرد.

در این دیدار ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق نیز در سخنانی با اشاره به تحولات منطقه و عراق گفت: متأسفانه عراق تحت تأثیر نیروهای اشغالگر همچنان دچار درگیری و اختلاف است و این مساله بهانه‌ای برای ادامه حضور نیروهای اشغالگر در این کشور شده است.

وی گفت: امیدوارم با همکاری و مساعدت کشورهای منطقه و کمک این کشورها و نیز با حفظ انسجام و وحدت داخلی، مسایل عراق به زودی حل و فصل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها