مدت اقامت زائران و مسافران نوروزی قم 3 برابر افزایش یافت
قم - خبرنگار جامجم: معاون خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: با تسهیلات در نظر گرفته شده مدت اقامت مسافران در نوروز امسال به 24 ساعت رسید که 3 برابر سال گذشته بود.
کد خبر: ۱۶۶۹۵۷
وی افزود: برای زیباسازی شهر در آغاز سال حدود هزار کامیون نخاله ساختمانی از شهر و حاشیه شهر جمعآوری و نیز تمامی خیابانها و معابر مرکزی شهر نظافت و زیباسازی شد.مهندس جانقربان افزود: با توجه به از بین رفتن تمامی درختان زیتون کاشته شده در مرکز و اطراف شهر بر اثر سرمای بیسابقه زمستان گذشته میزان قابل توجهی گل به ارزش 160 میلیون تومان خریداری و جایگزین فضای سبز سرمازده شد.
وی با اشاره به آمادهسازی بیش از 7 کیلومتر از بستر رودخانه قمرود و پارکینگ بستر رودخانه جهت استقرار بیش از 10 هزار وسیله نقلیه گفت: در ایام تعطیلات نوروز 1500 تن میوه در 50 مرکز عرضه مستقیم میوه در نظر گرفته شده در سطح شهر قم برای استفاده زائران و مسافران نوروزی و مردم قم عرضه شد.