کمی از اقتصاد

نشست سه‌جانبه خط لوله صلح 4 اردیبهشت در اسلام‌آباد

فارس: وزیر نفت هند با ابراز امیدواری نسبت به حل سریع اختلافات بر سر انتقال گاز ایران گفت کمتر از 20 روز دیگر با مقامات ایران و پاکستان دیدار می‌کند. مورلی دئورا از دیدار خود با مقامات ایران و پاکستان در 23‌آوریل خبر داد.
کد خبر: ۱۶۶۹۴۱

وی با ابراز امیدواری نسبت به حل سریع اختلافات بر سر انتقال گاز ایران به شبه قاره هند گفت: این دیدار احتمالا در پاکستان برگزار خواهد شد.

نمایشگاه نفت، گامی موثر برای مقابله با تبلیغات منفی علیه کشور است‌

ایرنا: معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل گفت: حضور گسترده شرکت‌های بین‌المللی در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی ایران، دروغ بودن برخی تبلیغات علیه کشور را آشکار می‌کند.
حسین نقره‌کار شیرازی ضمن اظهار این مطلب افزود: حضورگسترده کشورها و شرکت‌های توانمند نفت و گاز دنیا در این نمایشگاه، نه‌تنها نمایش قدرت برای کشورمان خواهد بود، بلکه گامی است موثر در جهت مقابله با کشورهایی که به سرکردگی آمریکا ضد ما تبلیغ می‌کنند. وی در ادامه تصریح کرد: حضور گسترده و موثر شرکت‌های داخلی و اروپایی و صاحب صنعت دنیا در نمایشگاه نفت ایران نمونه‌ای از موثر واقع نشدن تبلیغات دروغین آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها