در واکنش به فیلم ضداسلامی برگزار شد

تجمع اعتراض‌آمیز برابر سفارت هلند

گروه سیاسی:‌دانشجویان دانشگاه‌های تهران که در اعتراض به پخش فیلم ضداسلامی نماینده راستگرای افراطی پارلمان هلند در مقابل سفارت این کشور در تهران تجمع کرده بودند، این اهانت‌ها را نشانه ضعف غرب در مقابل خداپرستی دانستند. به گزارش فارس، تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران بعدازظهر دیروز با تجمع در مقابل سفارت هلند و با در دست داشتن پلاکاردهایی، نسبت به انتشار فیلم ضداسلامی نماینده راستگرای افراطی پارلمان هلند اعتراض کردند. یکی از نمایندگان این تشکل‌های دانشجویی در میان تجمع‌کنندگان با اشاره به هتک‌حرمت‌های مکرر کشورهای غربی به ساحت پیامبر اسلام(ص)‌ خاطرنشان کرد: به نظر ما، توهین به پیامبر اسلام نشانگر آن است که استدلال‌های دین اسلام جای خود را در جهان پیدا کرده و مخالفان آن جز توهین به ارزش‌های اسلام چاره‌ای دیگر ندارند و این نشانه ضعف آنها در مقابل خداپرستی و قدرت اسلام است. وی با طرح این سوال که آیا این توهین‌ها مخالف منشور سازمان ملل نیست، گفت: ما خواستار این هستیم که ایران و اعضای شورای امنیت و سازمان ملل به این موضوع رسیدگی کنند.
کد خبر: ۱۶۶۸۸۱

این نماینده تشکل‌های دانشجویی خواستار تحریم کشورهای حامی اسرائیل از جمله تحریم کالاهای هلندی شد و گفت: ما به تمام کشورهای اسلامی هشدار می‌دهیم که نگذارند خون مسلمانان به جوش آید و خود آنها ریشه مفسدان و کسانی را که به اسلام توهین می‌کنند، بخشکانند.

تجمع‌کنندگان پس از قرائت قطعنامه پایانی با سردادن شعارهایی با این مضمون که رژیم صهیونیستی پشت صحنه این توطئه‌هاست، به سمت سفارت هلند حرکت کرده و انزجار خود را نسبت به اقدام یک نماینده مجلس این کشور در انتشار این فیلم اعلام کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها