اختصاص 3 میلیارد تومان به پژوهش درباره اعتیاد

گروه جامعه: جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از راه‌اندازی نخستین بانک جامع اطلاعاتی و تحقیقات اعتیاد به صورت آنلاین در سال 87 خبر داد. محمدرضا جهانی در گفتگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه دولت، 4 درصد از اعتبارات 77 میلیارد تومانی سال 87 ستاد مبارزه با موادمخدر یعنی 3 میلیارد تومان، به پژوهش و تحقیق در زمینه‌ اعتیاد اختصاص می‌یابد.
کد خبر: ۱۶۶۶۴۴
وی با اشاره به سهم 01/0 درصدی ایران در پژوهش اعتیاد دنیا در حدود نیم قرن گذشته، اعلام کرد: در 43 سال گذشته، تنها 400 تحقیق در زمینه اعتیاد به انواع موادمخدر اعتیادآور انجام شده که از این میان، شمار تحقیقات سالانه انجام شده در کشور به 10 مورد می‌رسد.جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تاکید بر لزوم افزایش گرایش پژوهشگران به انجام تحقیقات علمی در مورد گونه بومی و به‌روز اعتیاد ایران، خاطرنشان کرد: بانک جامع اطلاعاتی تحقیقات اعتیاد ایران، منبع مناسبی برای جذب افراد پژوهشگر به انجام تحقیقات معتبر در مورد معضلات اعتیاد در کنار اطلاع‌رسانی به عموم مردم خواهد بود.

وی به رشد سهم پژوهش اعتیاد از بودجه‌ ستاد مبارزه با موادمخدر نیز اشاره و تاکید کرد: این اقدام راهکار مناسبی برای پشتیبانی از پژوهشگران، مراکز مطالعاتی و سایر افرادی خواهد بود که برای مثال خواستار ارائه پایان‌نامه‌های آکادمیک در زمینه اعتیاد و معضلات آن به عنوان مهم‌ترین آسیب اجتماعی کشور هستند.

جهانی همچنین با بیان این‌که ستاد مبارزه با موادمخدر بنا دارد تا همه برنامه‌های کاری خود را مبتنی بر پژوهش و پایه علمی به سرانجام برساند، عنوان کرد: در سال 86 از 17 پایان‌نامه علمی توسط ستاد مبارزه با موادمخدر پشتیبانی شد که این تعداد با توجه به افزایش سهم مالی پژوهش در بودجه‌ 87 ستاد و افزایش گرایش علاقه‌مندان به این حوزه، افزایش خواهد یافت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها