به گزارش ایسنا ، بنهمام در افتتاح کارگاه ویژن عمان در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت : همه فدراسیون ها و باشگاه ها در بازیهای کنفدراسیون شرکت دارند اما در سطوح مختلف. فدراسیون ها برای تامین شرایط حداقلی لیگ حرفه ای آسیا احتیاج به زمان دارند.
بن همام با ابراز امیدواری از نتایج ویژن عمان گفت که عمانی ها می توانند با بهره گیری از برنامه های ویژن به توسعه فوتبال خود سرعت بیشتری دهند.
وی افزود:باید برای ایجاد سیستم های کاری اقدام جدی تری کرد. با گذر از برنامه های نیمه حرفه ای به حرفه ای می توانیم سطح بازیکنان را بالاتر بیاوریم. فدراسیون ها نیز قبل از آنکه بخواهند به نتایج بزرگتری دست پیدا کنند، می توانند با توجه بیشتر به مدیریت ادرای خود سطح دانش افراد درگیر را بالاتر بیاورند.
رئیس فدراسیون عمان، خالد حمد البوسیدی نیز گفت: یکبار دیگر تاکید می کنیم که فدراسیون فوتبال عمان اراده مصممی برای اجرای پروژه ویژن دارد و شکی نداریم که از این طریق به اهداف خود خواهیم رسید.
وی افزود: اینجا آمده ایم که مطمئن شویم فدراسیون در مسیر درستی برای توسعه فوتبال قرار دارد و تلاش کنیم که برای بهتر شده فوتبال شیوه ای منطقی در پیش گرفته ایم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم