حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
دکتر مسعود محمدیان، در گفتوگو با ایسنا ، هدف از اجرای این طرح را، نظارت بیشتر بر نحوه توزیع دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دامی و توانمند کردن فعالیتهای این شرکتها اعلام کرد.
وی گفت: هم اکنون در سطح استان آذربایجانشرقی 21 شرکت پخش سراسری دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دام و طیور فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه این شرکتها سالانه بالغ بر 366 نوع دارو و واکسن دام و طیور در سطح استان توزیع میکنند، اظهار داشت: خوشبختانه از لحاظ تامین داروهای دامپزشکی و انواع واکسن و مواد بیولوژیک در سطح استان مشکلی وجود ندارد.
دکتر محمدیان با اشاره به اینکه هرگونه عرضه دارو و واکسن دامپزشکی بدون اخذ مجوز از سازمان دامپزشکی کشور، غیرقانونی است، افزود: کلیه داروهای موجود در داروخانه های دامپزشکی باید دارای مشخصات تاییدی از سازمان دامپزشکی باشند و اداره کل دامپزشکی استان با نظارت مستمر با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قاطعی دارد.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی گفت: در حال حاضر در این استان 114 داروخانه دایر بوده ودر دسترس دامداران و مرغداران است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....