آسیب های نظام آموزشی عراق در نتیجه پنج سال جنگ

عراق زمانی یکی از بهترین نظام های آموزشی کشورهای در حال توسعه را داشت اما الان بعد از پنج سال درگیری و هرج و مرج،نظام آموزشی این کشور آسیب های زیادی دیده است.
کد خبر: ۱۶۵۴۷۵

خبرنگار شبکه الجزیره در گزارشی از یک مدرسه در بغداد چنین می گوید اینجا بچه ها از همه مناطق شهر حضور دارند و بر خلاف بیرون مدرسه، هیچ صف بندی قومی و مذهبی وجود ندارد.

در عین حال دانش آموزان با مشکلات زیاد دیگری دست و پنجه نرم می کنند.کلاس های درس آنها برق ندارد. لوازم التحریر و حتی کتاب درسی نایاب است.

به گزارش واحدمرکزی خبر ، دانش آموزان عراقی آرزو دارند در آینده پزشک یا مهندس شوند اما اینجا بغداد است و آنها با دنیایی از خطر و تهدید روبرو هستند.هر لحظه ممکن است این دانش آموزان مقابل خود انفجار بمب یا خمپاره ببینند.

بعضی روزها آنها ناچارند بخاطر انفجارهای بیرون در مدرسه باقی بمانند و برخی اوقات هم به علت اینکه در مسیر با انفجار مواجه شده اند،به مدرسه نمی رسند.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها