قالیباف:

واحدهای مسکونی تهران رایگان بیمه آتش‌سوزی می‌شوند

دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران از آتش‌سوزی بیش از 2 میلیون واحد مسکونی در کلانشهر تهران از 12 فروردین سال 87 خبر داد و گفت: این بیمه به طور رایگان انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۶۲۷۶۴

به گزارش فارس، قالیباف امروز در مراسم افتتاح 3 هزار هکتار جنگل‌کاری در قالب طرح کمربند سبز پیرامون شهر تهران گفت: در سال گذشته در ارتفاعات 1800 متر در منطقه یک، 1600 متر در منطقه 2 و بخشی از منطقه 5 و در ارتفاع 1400 متر در منطقه 22 و بخشی از منطقه 5 ساخت و ساز ممنوع شده است.

شهردار تهران اظهار داشت: تا قبل از اتمام فروردین سال 87 و بیش از 4 هزار و 500 تن از زباله‌ها تماما بازیافت و به صورت بهداشتی دفع می‌شود. به گفته قالیباف این کار با سرمایه‌گذاری بسیار سنگینی انجام شده است.

شهردار تهران با اشاره به این که به طور متوسط روزانه در تهران بین 70 تا 80 آتش‌سوزی در مناطق مسکونی رخ می‌دهد، گفت: تصمیم گرفته‌ایم تمام واحد‌های مسکونی شهر تهران را (که بیش از 2 میلیون واحد است) از 12 فروردین همزمان با روز جمهوری اسلامی ایران به طور رایگان بیمه آتش‌سوزی کنیم.

قالیباف اظهار داشت: برای خسارت منازل تا سقف 2 میلیون تومان و با تجهیزات منازل تا سقف 3 میلیون تومان با تأیید آتش‌نشانی بیمه پرداخت می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این کار به طور رایگان انجام می‌شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها