معاون حقوقی معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور می گوید

نیاز به 11 هزار میلیارد تومان اعتبار برای قانون خدمات کشوری

معاون حقوقی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی با اعلام این که برای اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری در سال آینده حدود 11هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است ، گفت : مجلس تنها 3هزار میلیارد تومان برای آن در نظر گرفت .سیدمحمد قاسم حسینی با اشاره به افزایش تعداد ردیف های بودجه در مجلس از 39به 247ردیف تصریح کرد: مجلس همچنین 2هزار میلیارد تومان به درآمدهای پیش بینی شده از سوی دولت اضافه کرد که بخش عمده این میزان را از محل فروش معادن و افزایش نرخ ارز از 890به 930تومان تامین کرد.
کد خبر: ۱۶۲۱۴۴

به گزارش فارس ، وی با اشاره به انتقاداتی که درخصوص اجرای اصل 44قانون اساسی در سال آینده بر بودجه مطرح شده است ، گفت : در زمان تنظیم لایحه بودجه هنوز اصل 44به قانون تبدیل نشده بود و هر زمان که این قانون تصویب و به دولت ابلاغ شود مسلما به صورت کامل اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به عدم تعیین تکلیف قیمت بنزین در قانون بودجه توسط مجلس ، اقدام مجلس را در این زمینه بسیار مناسب توصیف و به قانون مدیریت مصرف سوخت و توسعه حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت : براساس این قانون ، دولت مکلف است به نحوی برنامه ریزی کند که در پایان سال 1391بنزین به قیمت آزاد عرضه شود.وی با بیان این که قانون مدیریت خدمات کشوری از زمان لازم الاجرا شدن از سوی دولت در حال اجراست ، تصریح کرد: تنها بخش بودجه ای این قانون تاکنون امکان اجرا پیدا نکرده است که به صورت معوقات محسوب خواهد شد.

حسینی با اشاره به اختلافات بالا در ارقام برآوردی به منظور اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری افزود: دولت معتقد است برای اجرای این قانون در سال آینده حدود 11هزار میلیارد تومان اعتبار احتیاج دارد ولی مجلس این رقم را 3هزار میلیارد تومان تشخیص داده است و بنابراین به منظور جلوگیری از افزایش شدید نقدینگی و تورم در سال آینده مقرر شده است که در صورت اجرای این قانون توسط دولت و کمبود اعتبارات ، این کمبود از طریق اعطای سهام قابل واگذاری تامین شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها