باهنر: شخصیت های اصولگرا از فهرست های موازی حمایت نمی کنند

فهرست جبهه متحد اصولگرایان چند روزی است که نهایی شده است و طبیعی است که به دلیل تعدد چهره های شاخص و کارآمد در جریان سیاسی اصولگرا، برخی از چهره ها درون این فهرست قرار نگرفته اند. حال با توجه به تاکید اصولگرایان بر ضرورت شکل گیری ائتلاف واحد در انتخابات مجلس هشتم ، چگونگی حضور شخصیت های خارج از فهرست جبهه متحد اصولگرایان یکی از دغدغه های این روزهای این جریان سیاسی است و از همین رو در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین نیز به این مساله پرداخته شد.
کد خبر: ۱۶۱۷۸۶

به گزارش ایرنا، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اظهار تاسف از این که برخی چهره های مقبول اصولگرا در فهرست جبهه متحد قرار نگرفته اند، گفت : این مساله امکان ارائه فهرست موازی را فراهم می آورد، اما هیچ یک از شخصیت های مشهور و تشکیلاتی اصولگرایان از فهرست موازی در جریان اصولگرا حمایت نمی کنند.

اصولگرایان بهای وحدت خود را می پردازند

رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان این که برخی افراد کارآمد و مقبول از فهرست جبهه متحد اصولگرایان بیرون مانده اند، گفت : هر چیز بهایی دارد و این بهای وحدت اصولگرایان است .

غلامعلی حدادعادل با اشاره به این که جریان اصولگرا در اداره کشور موفق بوده است ، اظهار کرد: مردم در چند انتخابات قبلی به اصولگرایان رای داده اند و امروز هم بستر انتخاب مجدد اصولگرایان فراهم است ، اما انتخابات صحنه رقابت است و دو طرف می خواهند از یکدیگر نقطه ضعف پیدا کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها