احمدی نژاد حج را دارای بالاترین ظرفیت برای مدیریت جهان دانست

دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران یکشنبه شب در دیدار با دست اندرکاران و مجریان حج 1386 با اشاره به ابعاد سیاسی حج ، گفت : حج دارای بالاترین ظرفیت برای مدیریت جهان است.
کد خبر: ۱۵۹۹۷۶

وی افزود : حج جایگاه، پایگاه و کانون حکومت جهانی بوده و برای مدیریت یکپارچه جهان تعبیه شده است.

رییس جمهوری با بیان این که ظرفیت حج بی‌پایان است، تصریح کرد: قدرت سیاسی این اجتماع عظیم می‌تواند در مدت دو یا سه سال کل دنیا را دگرگون کند ولی متاسفانه از ظرفیت حج هیچ استفاده‌ای نشده و در برخی از مواقع حتی بر عکس استفاده شده است.

به گزارش ایرنا ، احمدی نژاد با اشاره به این که حج نیز مانند سایر نعمت‌های الهی برای بشریت هنوز شناخته شده نیست و انسان در پله‌های اول از بهره‌برداری از این سرمایه عظیم الهی است، گفت:عملیات حج بزرگ‌ترین و ماندگارترین کار فرهنگی و گسترده‌ترین اردوکشی فرهنگی است و باید قدر این نعمت را بشناسیم.

وی افزود : همه کارهایی که در حج انجام می‌شود دارای بعد فرهنگی است و خارج از کار فرهنگی در حج موردی ندارد و ایام حج بهترین زمانی است که می‌توان در پروسه آن یک انسان خام را به یک انسان پخته و ورزیده و ساخته شده تبدیل کرد.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که باید از ابتدای ثبت نام برای حج باید شخص در یک پوشش معنوی و فرهنگی قرار گیرد،تصریح کرد: این وظیفه سازمان حج و زیارت است و روی همین نگاه است که باید گفت کار حج یکی از پیچیده‌ترین کارهایی است که برای سنین و سلایق مختلف انجام می‌شود.

احمدی نژاد افزود: دست اندرکاران حج باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا از حداکثر ظرفیت‌های معنوی آن استفاده شود و برای این کار ایده‌ها و دیدگاه‌های مختلف را طراحی کنید تا بتوانیم از ظرفیت‌های حج به طور کامل استفاده کنیم.


وی با تاکید بر ضرورت تمرکز همه‌امور حج و این که‌لازمه‌کار فرهنگی تعامل و تقویت آن است ، خاطر نشان کرد: دولت به طور کامل از این برنامه‌ها و طرح‌ها حمایت می‌کند.


رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: حرکت امروز سازمان حج بسیار خوب ، محکم با آگاهی و رو به جلو است و باید با برنامه ریزی و طراحی‌های عالی حرکت حجاج ایرانی به الگویی برای همه کشورها تبدیل شود و این امر شدنی است.


احمدی نژاد با بیان این که حج بدون امام و توجه به امام و اتصال دل و جان به امام بهره‌ای ندارد، تصریح کرد: حجی که با یاد و عشق به امام انجام شود حج دیگری است و حجاج باید تلاش کنند تا کارهایشان همراه با امام و پیوسته به امام باشد.


وی با بیان این که مهوری اسلامی ایران به عشق امام برپا شده است ،افزود:در طول تاریخ همه‌جبهه‌گیری ها و همه فسادها برای جلوگیری از حاکمیت امام حق بوده و بیشترین شیطنت ها، جنایت‌ها و ایستادگی‌ها در برابر حق نیز در این بخش بوده است و امروز نیز مقاومت در برابر حق شدیدتر و گسترده تر شده است.


رییس جمهوری با بیان این که حج یک پدیده بسیار ویژه و استثنایی ، یک دوره کامل و فشرده شناخت و آموزش عملی اخلاق است، افزود: حج یک هستی شناسی ، پیامبر شناسی، امام شناسی است.


احمدی نژاد با اشاره به این که حج یعنی هماهنگ شدن با آهنگ هستی خاطر نشان کرد: حج بسیار بسیار پر رمز و راز است و اگر پرده کنار رود خواهیم دید که زیباترین عبادت و پیوستن به خدا در یک سلسله اعمال منظم و حساب شده حج تعبیه شده است .


مصطفی خاکسار قهرودی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان حج و زیارت نیز پیش از سخنان رییس جمهوری با ارایه گزارشی از حج 86 گفت: تغییر ساختار سازمانی با نگاه ماموریت گرا،توجه جدی به‌ارایه خدمات شایسته به‌حجاج و کسب رضایت مندی آنان،اصل قراردادن کارکرد فرهنگی در امور اجرایی حج و هماهنگی و همدلی و تفاهم بالا در اجرای امور حج و پاسخگویی کامل از جمله برنامه‌های این سازمان است .


وی افزود:نهادینه کردن فعالیت‌های پژوهشی، توجه به امر گزینش ، آموزش ،نظارت و بازرسی و مطالعه طرح جامع حج در جمهوری اسلامی ایران توسط سازمان حج و زیارت که اکنون مراحل پایانی خود را می‌گذراند از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان است .


رییس سازمان حج و زیات با اشاره به این که به دنبال گفت و گو برای افزایش سهمیه حج با عربستان سعودی هستیم ، گفت : هم اکنون یک میلیون و 700 هزار نفر برای حج تمتع و یک میلیون و دویست هزار نفر برای حج عمره در نوبت هستند که با روند کنونی ظرفیت حج تمتع تا  17 سال و عمره تا دو سال آینده تکمیل است.


خاکسار قهرودی با اشاره به 2 هزار و 500 میلیارد تومان سپرده ثبت نام کنندگان حج افزود: امروز مردم تنها از سود متعارف این سپرده‌ها بهره مند هستند و با طراحی‌های بیشتر می‌توان از امکانات حج بهره برداری‌های دیگر و زیادی نصیب حجاج کرد و خدمات بهتری ارایه داد.


وی تاکید کرد:در بخش‌های ماموریت گرای سازمان چشم‌اندازها و آینده خوبی وجود دارد و با جذب توانمندی‌های دستگاه‌های مختلف می‌توان زمینه را برای رفع اشکالات فراهم کرد و میزان اعزام‌ها را افزایش داد.


معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: نگرانی‌های اصلی دست اندرکاران حج باید مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه نیاز به طراحی یک ساختار جامع محسوس است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها