اسلام‌ستیزی در هلند و سراسر اروپا رو به افزایش است

اعتراف اروپا به وجود تبعیض علیه مسلمانان

اسلام‌ستیزی در هلند در حال افزایش است و اقلیت مسلمانان در این کشور و سایر اعضای اتحادیه‌اروپایی با خشونت و تبعیض روبه‌رو هستند.
کد خبر: ۱۵۹۵۴۷
 به گزارش سایت ترکیش‌پرس براساس گزارش اخیر کمیسیون مبارزه با نژادپرستی و ناشکیبایی اروپا (ECRI) با انتشار گزارشی از رشد بی‌رویه اسلام‌ستیزی در هلند پس از سال 2000 میلادی و اعمال سیاست‌های نامتناسب و تبعیض‌آمیز از سوی نهادهای امنیتی علیه مسلمانان این کشور پرده برداشته است.

براساس این گزارش خاستگاه تنش‌های اقلیت مسلمانان و اکثریت مسیحی در هلند تحولات در سطوح ملی و بین‌المللی چون حوادث 11 سپتامبر 2001 و قتل لئون ون‌گوگ، فیلم‌ساز و روزنامه‌نگار هلندی توسط فردی افراطی در سال 2004 میلادی بوده اما با این حال تشدید فشارها بر اقلیت مسلمان هلند طی ماه‌های اخیر غیرقابل کتمان توصیف شده است.

در حالی که جمعیت مسلمانان هلند حدود یک میلیون نفر معادل 6 درصد جمعیت این کشور است لیکن اقلیت مسلمان این کشور همیشه هدف تبلیغات رسانه‌ای منفی و در معرض قضاوت‌های غیرمنصفانه‌ بوده که در فرهنگ سیاسی هلند به سنتی پایدار تبدیل شده است.

در این گزارش همچنین از کاهش باورپذیری هولوکاست در بین اتباع هلند و به ویژه در بین جوانان این کشور ابراز نگرانی شده و علت بی‌اعتمادی هلندی‌ها به آنچه از آن تحت عنوان کشتار یهودیان در ضمن جنگ دوم جهانی یاد می‌شود تشدید تنش‌های اجتماعی عنوان شده است.

یکی از مسوولیت‌های ECRI بررسی وضعیت نژادپرستی و ناشکیبایی مذهبی در کشورهای عضو شورای اروپایی و ارایه راهکارهایی برای مبارزه با این پدیده‌ها است.

دولت هلند در جوابیه‌ای که به اصل گزارش ECRI منضم شده به وضع قوانین ضد نژادپرستی، گشایش دفاتر مقابله با تبعیض‌نژادی و برداشتن گام‌هایی برای مقابله با تبعیض در بازار کار اشاره کرده است.

این در حالی است که یکی از وزرای کابینه هلند روز جمعه اعلام کرده بود دولت به دنبال تصویب قوانینی است که در آن استفاده از پوشش صورت (برقع) در اماکن عمومی برای همه افراد ممنوع اعلام شود. علاوه بر این تلاش گریت ویلدر، فیلمساز راستگرای هلندی که مترصد ساخت فیلمی در مورد قرآن است به عامل نارضایتی مسلمانان در هلند و سراسر اروپا تبدیل شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها