رییس جمهوری: بودجه سال 87 ، در راستای کمک به نظارت مجلس است

دکتر محمود احمدی نژاد رییس‌جمهوری که امروز چهارشنبه برای دفاع از کلیات لایحه بودجه سال 1387 در مجلس حضور یافته بود ، بودجه سال آتی را شفاف و تحولی توصیف کرد و آن را درراستای کمک به نظارت مجلسی دانست که نگاه تحولی دارد. وی تصریح کرد: مجلس و دولت باید جهت‌گیری‌های کلان ، توزیع بودجه ، سازوکارهای روان و درست و هدفمندی بودجه را مورد توجه قرار دهند.
کد خبر: ۱۵۹۳۱۴

رییس جمهوری در ادامه دفاع از کلیات لایحه بودجه 87 ، نظارت بر دولت را «یک موهبت» دانست و گفت : چشم بیدار نمایندگان بهترین یاور دولت برای اصلاح است.

به گزارش ایرنا ، احمدی‌نژاد با اشاره به ویژگی‌های لایحه بودجه سال 87 کشور خاطرنشان کرد: برای نخستین بار رییس یک دولت ، اختیارات خودش را را توزیع می‌کند.

وی با یادآوری این نکته که در چند دهه گذشته ، اختیارات رییس جمهوری اضافه شده و سازمان مدیریت اختیارات وزرا را بریده ‌و در خودش متمرکز کرده است ، اظهار داشت: حال رییس جمهوری ‌اختیاراتش را توزیع کرده است و اختیارات وزرا به آنان و اختیارات استانها به استانها داده شده است.

رییس جمهوری نمی‌تواند تبعات عملکرد 270 دستگاه را بپذیرد


احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد که رییس جمهوری نمی‌تواند تبعات عملکرد 270  دستگاه را بپذیرد.

محمد مهدی مفتح مخبر کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی پیش از این اعلام کرده بود که تعداد ردیف‌های لایحه بودجه سال آتی از 39 ردیف پیشنهادی دولت به 270 ردیف افزایش یافت.

رییس جمهوری گفت : اینکه مجلس ردیفهای بودجه را از 600 دستگاه به 270 دستگاه رسانده ، کار بزرگی است اما این ، آن تحولی نیست که باید اتفاق بیفتد.

احمدی نژاد از نمایندگان مجلس پرسید: مگر می‌شود معاونت برنامه‌ریزی رییس جمهوری بر 270 دستگاه نظارت کند؟

وی خاطرنشان کرد که اگر این امر در میان وزرا تقسیم شود ، آنها بهتر می‌توانند نظارت کنند و این ، به «شفاف کردن کارها» کمک می‌کند.

رییس دستگاه اجرایی کشور با یادآوری این نکته که طبق قانون اساسی ، این وزرا هستند که باید پاسخگو باشند ، پرسید: وقتی 270 دستگاه مستقل باشند ، چه کسی باید پاسخگو باشد؟ وزیر چگونه می‌تواند پاسخگو باشد وقتی بودجه این دستگاه‌ها، در اختیارش نیست؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها