نتایج تنیس انفرادی بانوان تورنمنت اوپن گاز دو فرانس

ماریون بارتولی ، تنیسور فرانسوی ، النا دمنتیووا ، تنیسور روس ، آگنس سزاوای ، تنیسور مجار و آنا چاکوتادزه ، تنیسور روس روز جمعه 8 فوریه در مرحله یک چهارم نهایی تنیس انفرادی بانوان تورنمنت اوپن گاز دو فرانس با پیروزی بر حریفان خود به مرحله نیمه نهایی این تورنمنت 600 هزار دلاری راه یافتند. این مسابقات در شهر پاریس و در داخل سالن برگزار می شود.
کد خبر: ۱۵۸۷۷۱

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس ، ماریون بارتولی ، تنیسور فرانسوی در مرحله یک چهارم اوپن گاز دو فرانس ویرژینی راتزانو تنیسور هم وطنش را در 2 ست پیاپی و با نتایج 1-6 و 6-7 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

 

آنا چاکوتادزه ، تنیسورروس توانست در 3 ست و با نتایج 6 -3 ، 3-6 و 3-6 در برابر آملی مورسمو ، تنیسور فرانسوی پیروز شود.

 

آگنس سزاوای ، تنیسور مجارموفق شد در 2 ست متوالی و با نتایج 6-7 و 1-6 دانیلا هانتوچووا ، تنیسور اسلواک را شکست دهد و به مرحله نیمه نهایی راه یابد.

 

النا دمنتیووا ، تنیسور روس در 2 ست پیاپی و با نتایج 5-7 و 2-6 کاترینا بوندارنکو ، تنیسور اوکراینی را مغلوب کرد.

در مرحله نیمه نهایی تنیس انفرادی بانوان تورنمنت اوپن گاز دو فرانس ماریون بارتولی با آنا چاکوتادزه و آگنس سزاوای با النا دمنتیووا دیدار می کنند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها