دولت اتریش مانع توافق نفتی شرکت «او.ام.وی» با ایران نیست

صدراعظم اتریش ضمن تکذیب درخواست صدراعظم آلمان از وی درباره شرکت نفتی او.ام .وی گفت : دولت متبوع وی در توافقات این شرکت با ایران مداخله نمی کند.
کد خبر: ۱۵۷۶۳۲
به گزارش فارس ، صدراعظم اتریش ضمن تکذیب اخبار منتشر شده درباره درخواست صدراعظم آلمان از وی برای اعتراض به شرکت نفتی او.ام.وی به دلیل موافقت خود با ایران گفت : دولت اتریش در فعالیت های این شرکت مداخله نمی کند. آلفرد گاسنبور که در مصاحبه با یک روزنامه اتریشی سخن می گفت ، افزود: رسانه های آلمانی و اسرائیلی اعلام کرده اند، آنگلا مرکل از وی چنین درخواستی را مطرح کرده است ، اما چنین چیزی به هیچ وجه صحت ندارد. گاسنبور تاکید کرد، مرکل با وی در این خصوص صحبت نکرده است .

گاسنبور گفت : دولت اتریش به هیچ وجه در معاملات شرکت او.ام .وی با ایران اعمال نفوذ نمی کند مگر برای تضمین پایبندی این شرکت به قوانین مربوط و قطعنامه های شورای امنیت . براساس این گزارش ، در آوریل سال 2007شرکت او.ام .وی یادداشت تفاهمی را برای شرکت در توسعه میدان گازی پارس جنوبی و انتقال گاز ایران به اروپا با شرکت ملی نفت ایران به امضا رساند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها