آیت الله مکارم شیرازی:

مجامع بین المللی یاران ظالم و دشمنان مظلوم‌ هستند

آیت الله مکارم شیرازی مجامع بین المللی را یاران ظالم و دشمنان مظلوم دانست و از بی ‌توجهی آنان نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ابراز تاسف کرد.
کد خبر: ۱۵۷۲۳۴

آیت الله ناصر مکارم شیرازی، ظهر شنبه در درس خارج فقه خود با اشاره به جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه گفت: اسرائیل با این اقدام خود زشت ‌ترین و شرم آورترین برخورد را با مردم بی‌دفاع انجام می‌دهد و 1/5 میلیون نفر از مردم غزه را در سخت‌ترین شرایط محاصره کرده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط مجامع بین المللی اظهار داشت: عجب این است که چنین مراکزی ساکت نشسته ‌اند، البته انتظار بیشتری از مجامع جهانی، شورای امنیت و سازمان ملل و حقوق بشر نمی‌توان داشت زیرا اینها یاران ظالم و دشمنان مظلوم هستند.

استاد حوزه علمیه قم در ادامه بیان داشت: متأسفانه سران برخی کشورهای اسلامی نیز با اعمال خودشان، چراغ سبز به دشمن نشان می‌دهند و با اهدا گرانبهاترین مجموعه طلای ناب به رئیس جمهور آمریکا از این اقدام ننگین دفاع می‌کنند.

آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: برخی از این افراد با بوش عکس یادگاری می‌گیرند و با انجام رقص شمشیر با وی عکسهای خود را به عنوان افتخار در تمام جهان منتشر می‌کنند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه با این اقدام سران عرب، دیگر از مجامع بین المللی نباید انتظار کاری داشت تصریح کرد: به نظر بنده باید با بسیج توده‌های ملت مسلمان و با برگزاری تظاهرات مردمی از مردم مظلوم فلسطین دفاع کنیم.

وی افزود: باید با این اقدام موقعیت سران سازش کار در جهان را به خطر انداخت تا از اقدام شرم آور خود دست برداشته و به فکر مردم فلسطین باشند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به قدرت مسلمانان در دنیا خاطرنشان کرد: باید مسلمانان با یکدیگر متحد شوند و سران خواب آلوده را از این خواب غفلت بیدار نمایند.

استاد حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به موضع‌ گیرهای ایران در برابر این جنایت‌ها بیان داشت: مسئولان کشور در این مسئله به خوبی موضع گیری کردند که این اقدام نشان از استقلال فکری آنها دارد.



مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها