جام جم آنلاین - خوزستان، امیر خلفیان پیش ازظهر امروز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: برای چهار نفر از عوامل یک شرکت خصوصی در استان به اتهام مشارکت در تهدید علیه بهداشت عمومی، ایجاد آلودگی شدید محیط زیست از طریق رهاسازی پسماندها و ضایعات پتروشیمی از نوع اتیلن دیکلراید در طبیعت، پولشویی، توقیف عواید مجرمانه و تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری به مبلغ ۸۳ میلیارد و ۵۸۷ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۳۵ تومان، کیفرخواست صادر شد.
وی گفت: این شرکت خصوصی با انعقاد قراردادهایی با چند مجتمع پتروشیمی، متعهد به حمل و امحای اصولی و مکانیزه ضایعات و پسماندهای صنعتی شده بود، با رصد اطلاعاتی و نظارت دقیق ضابطین قضایی در یک بازه زمانی مشخص، تخلفات متهمان مستندسازی و مشخص شد برخلاف تعهدات قانونی و ضوابط زیستمحیطی، پسماندهای سمی و خطرناک را بهجای امحا در طبیعت رهاسازی میکردند.
دادستان مرکز خوزستان با هشدار به متخلفان و تخریبکنندگان محیط زیست عنوان کرد: صیانت از حقوق عامه و حفاظت از بهداشت عمومی و محیط زیست از اولویتهای دستگاه قضایی است و برخورد با هرگونه فساد، قانونشکنی و تهدید سلامت عمومی جامعه، قاطع، بازدارنده و بدون اغماض خواهد بود.
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران