ادامه جستجو برای دستگیری تبهکار مو خرمایی در اصفهان

با وقوع 2 جنایت در اصفهان از سوی یک تبهکار که موجب بروز رعب و وحشت در اصفهان شده است ، جستجوی گسترده نیروهای امنیتی برای دستگیری عامل قتل یک افسر پلیس و یک جهانگرد فرانسوی با جدیت ادامه دارد.
کد خبر: ۱۵۶۲۴۹

چندی پیش ماموران پلیس آگاهی اصفهان و شیراز در عملیاتی مشترک موفق شدند اعضای یک باند از سارقان مسلح را که با تهدید و ارعاب در شهرهای استان اصفهان و شیراز سرقت می کردند، دستگیر و چندین قبضه سلاح جنگی از این متهمان را کشف کنند.
پس از دستگیری اعضای این باند، مشخص شد یکی از این تبهکاران که در هدایت این باند نقش اصلی داشت ، کاظم نام دارد که پس از دستگیری همدستانش ، به کمک مادر و برادر خود مخفی شده است ، به طوری که این متهم در اولین اقدام با تلفن های تهدیدآمیز خواست تا همدستانش که به اتهام سرقت های مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت برای مردم دستگیر شده اند، آزاد شوند.
در حالی که تحقیق و جستجو برای دستگیری این تبهکار فراری ادامه داشت ، وی دهم آذر با حضور در یک کیوسک نگهبانی در اصفهان به سمت یک مامور انتظامی شلیک کرد و متواری شد.

اولین جنایت

به دنبال این اقدام مجرمانه از سوی متهم و بررسی محل حادثه ، معلوم شد کاظم در ادامه تهدیدهای قبلی خود به سوی مامور انتظامی شلیک و او را از ناحیه گردن بشدت مجروح کرده است.
با چهره نگاری از متهم و تطبیق تخصصی آن در پلیس آگاهی ، مشخص شد این متهم به اتهام چند فقره قتل و اقدام تبهکارانه تحت تعقیب بوده و او تبهکار خطرناکی است که پس از ارتکاب جنایت و سرقت های مسلحانه ، بدون آن که ردپایی از خود برجای گذارد، متواری می شود.
با تشکیل چند تیم ویژه از سوی ماموران پلیس آگاهی ، جستجو برای دستگیری متهم فراری آغاز شد و چند روز بعد وی یک افسر انتظامی را هدف اصابت گلوله قرار داد و او را به شهادت رساند.
پس از ارتکاب این جنایت ، قاضی ویژه قتل اصفهان در محل جنایت حضور یافت و با دستور وی تحقیقات پلیس وارد مرحله تازه ای شد و به فاصله چند روز از ارتکاب قتل و شهادت افسر پلیس ، این بار متهم مسلح در ترمینال «جی» اصفهان به سوی یک جهانگرد فرانسوی که به اتفاق همسرش قصد عزیمت به یکی از شهرها را داشت ، آتش گشود و او را به قتل رساند.

درخواست از مردم

به دنبال این جنایت ، مسوولان شورای تامین استان ابتدا در اصفهان با انتشار تصاویر متهم ، مادر و برادر وی ، از مردم درخواست یاری کردند تا با مشاهده متهمان ، پلیس را مطلع کنند. اما به فاصله یک روز پس از انتشار خبر قتل جهانگرد فرانسوی ، این خبر در سایت های مختلف بازتاب فراوان پیدا کرد و تیتر اول صفحه حوادث جراید شد.

اخبار ضد و نقیض

این گزارش حاکی است ، با انتشار این خبر بلافاصله شایعات متعددی در اصفهان انتشار یافت ؛ و این شایعات زمانی قوت گرفت که روز 20 آذر در یک درگیری مسلحانه با چند قاچاقچی مواد مخدر، یکی از قاچاقچیان با تهدید سلاح اقدام به سد کردن راه عبوری یک خودرو را نمود و آن را به همراه سرنشینانش ربوده و متواری شد و بلافاصله با تعقیب و گریز به دام افتاد.
با وقوع اتفاقات این چنینی شایعات یکی پس از دیگری قوت گرفت به طوری که مهمترین آن شایعه قتل یک دانشجو از سوی تبهکار قاتل بود که بلافاصله از سوی مسوولان استان تکذیب شد، اما این شایعات همچنان ادامه داشت و تصویر متهم تحت تعقیب مدام از طریق تلویزیون اصفهان و تلویزیون هایی که در سطح شهر تعبیه شده بود، پخش می شد و هر لحظه شایعه ای که هیچ پایه و اساسی نداشت و گاه بسیار غلوآمیز بود، در میان مردم منتشر می شد؛ به طوری که اولین پیامد این شایعات بی اساس ، نگرانی خانواده دانشجویان دانشگاه ها و دانش آموزان مدارس بوده و هست.
در این مدت تیم های عملیاتی و ضربت نیروی انتظامی در بخش پلیس های تخصصی و ماموران امنیتی تمام تلاش خود را برای دستگیری این متهم به کار بسته اند، اما در این میان اخباری منتشر شد، مبنی بر این که این متهم از سوی ماموران وزارت اطلاعات در نجف آباد اصفهان دستگیر شده و قرار است یک مقام امنیتی ، در ارتباط با وی ، نحوه دستگیری و جرایم ارتکابی او، اطلاعاتی را در اختیار مردم قراردهد.
بلافاصله پس از انتشار این خبر، مسوولان انتظامی آن را تکذیب و عنوان کردند این متهم همچنان فراری است و هنوز دستگیر نشده است.
سردار سیداصغر جعفری ، رئیس پلیس آگاهی ناجا روز گذشته در گفتگوی اختصاصی با «جام جم» در ارتباط با این متهم گفت: در حال حاضر تیم های ویژه پلیس آگاهی اصفهان و دیگر سازمان ها و نهادهای امنیتی و قوه قضاییه به صورت جدی موضوع تبهکار فراری به نام کاظم را دنبال می کنند.
وی افزود: ما تمام توان خود را معطوف دستگیری متهم کرده ایم و ضمن هماهنگی با دستگاه های ذی ربط، تردیدی وجود ندارد که وی نیز همانند دیگر مجرمان دستگیر خواهد شد و به سزای عمل ننگین خود خواهد رسید.
رئیس پلیس آگاهی کشور تصریح کرد: در حال حاضر تمام نقاط تحت کنترل قرار گرفته است و لحظه به لحظه عرصه برای این تبهکار تنگ تر می شود.
وی عنوان کرد: از مردم که همواره در چنین مواقعی یاور پلیس بوده اند، درخواست می کنیم اگر حتی از این متهم که دارای موهای خرمایی و قدی متوسط و لهجه خاص است در گذشته و حال اطلاعاتی دارند، موضوع را به پلیس 110 گزارش کنند.
سردار جعفری افزود: پلیس آگاهی در پاسخ به مشارکت مردم ، تصمیم دارد به فردی که مخفیگاه این متهم را به پلیس گزارش کند، هزینه یک سفر حج تمتع هدیه کند.
سردار جعفری تاکید کرد: مردم نباید نگران باشند، زیرا هر لحظه پلیس یک گام به این تبهکار فراری نزدیک تر می شود و به طور حتم وی بزودی دستگیر و مجازات خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها