پرویز مشرف، رئیس جمهور پاکستان روز شنبه 15 دسامبر ساعاتی پس از لغو وضعیت فوق العاده در این کشور در سخنانی برای مردم پاکستان قول داد انتخابات ماه آینده عادلانه و شفاف باشد.
کد خبر: ۱۵۶۲۴۴
به گزارش شیکه BBC ، پرویز مشرف در سخنان خود که به طور زنده از رادیو و تلویزیون پاکستان پخش می شد گفت ، من به مردم پاکستان و جهان خارج قول می دهم که انتخابات پارلمانی آینده کاملا عادلانه و شفاف باشد و ناظران بین المللی را دعوت کرد که بر این انتخابات نظارت کنند.
رئیس جمهور پاکستان همچنین از احزاب سیاسی خواست که مبارزات انتخاباتی خود را به طور صلح آمیز انجام دهند.
مشرف گفت ، او برای نجات کشور وضعیت فوق العاده اعلام کرده بود و اکنون اوضاع بهبود یافته است.
مشرف همچنین اتهامات مخالفان سیاسی و برخی افراد دیگر را در مورد اینکه در انتخابات پارلمانی آینده پاکستان تقلب خواهد شد، رد کرد.
او تاکید کرد، برخی مقامات سیاسی از تقلب در انتخابات صحبت می کنند ، این در حالی است که هنوز رقابت انتخاباتی در این کشور آغاز نشده است.
مشرف روز شنبه وضعیت فوق العاده در پاکستان را لغو و قانون اساسی در این کشور را دوباره برقرار کرد ، اقدامی که کشورهای غربی امیدوارند به برقراری ثبات در این کشور مجهز به تسلیحات هسته ای منجر شود.
در اولین اقدام بعد از لغو وضعیت فوق العاده، قاضی های ارشد پاکستان که طبق قانون اساسی اصلاح شده و در دوره وضعیت فوق العاده انتخاب شده اند، در حضور پرویز مشرف سوگند یاد کردند.
به گفته مشرف پایان وضعیت فوق العاده شرایط یکسانی را برای رقابت کاندیداهای انتخابات پارلمانی که قرار است روز 8 ژانویه برگزار شود، فراهم می کند.