رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر کرج خبر داد

مالکان املاک دارای رأی تخریب این فرصت را از دست ندهند

رئیس کمیسیون عمران وحمل ونقل شورای اسلامی شهر کرج
رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر کرج از ابلاغ آیین‌نامه جدید برای تعیین تکلیف املاک دارای رأی قطعی تخریب خبر داد و گفت: مالکان مشمول این طرح می‌توانند با تبدیل رأی تخریب به جریمه و استفاده از امکان تقسیط، تا سال ۱۴۰۶ برای تعیین تکلیف ملک خود اقدام کنند؛ فرصتی که به گفته وی، احتمالاً آخرین فرصت قانونی برای این پرونده‌ها خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۶۲۴۲۳

به گزارش جام جم البرز، علیرضا رحیمی محمودآبادی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید تعیین تکلیف املاک دارای رأی تخریب اظهار کرد: بر اساس این آیین‌نامه، مالکان املاکی که تا ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ دارای رأی قطعی تخریب بوده‌اند، فرصت دارند تا پایان اسفندماه ۱۴۰۵ برای تعیین تکلیف ملک خود اقدام کنند.

وی افزود: این فرصت می‌تواند آخرین مهلت برای مالکان این املاک باشد و احتمال تمدید آن وجود ندارد؛ بنابراین مالکان باید از این فرصت قانونی استفاده کرده و برای تعیین تکلیف پرونده خود هرچه سریع‌تر به شهرداری مراجعه کنند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: پس از صدور رأی، مالکان دو ماه فرصت دارند نسبت به تعیین تکلیف بدهی‌ها و انجام فرآیند قانونی اقدام کنند و در صورت عدم مراجعه در مهلت مقرر، رأی تخریب ملک قطعی تلقی خواهد شد.

امکان تقسیط جرایم تا شهریور ۱۴۰۶

رحیمی محمودآبادی با اشاره به تسهیلات پیش‌بینی‌شده برای مالکان گفت: یکی از امتیازات این طرح، امکان تقسیط جرایم تا شهریورماه ۱۴۰۶ است که می‌تواند فرصت مناسبی برای مالکان جهت تعیین تکلیف املاک خود فراهم کند.

وی البته تأکید کرد: برخورداری از این تسهیلات مشروط به رعایت ضوابط قانونی است و هر ملکی مشمول تبدیل رأی تخریب به جریمه نمی‌شود.

این عضو شورای شهر کرج خاطرنشان کرد: ساخت‌وساز انجام‌شده باید مطابق ضوابط فنی و شهرسازی باشد، به معبر تجاوز نکرده باشد و فاقد شکایت باشد تا امکان استفاده از فرآیند تبدیل رأی تخریب به جریمه وجود داشته باشد.

تجربه موفق اجرای مصوبه در سال‌های گذشته

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به سابقه اجرای این طرح گفت: این مصوبه نخستین بار در سال ۱۴۰۲ و در قالب بند «ت» تبصره ۶ قانون بودجه مطرح و پس از ابلاغ، زمینه تعیین تکلیف بخش قابل توجهی از پرونده‌های ساختمانی را فراهم کرد.

رحیمی محمودآبادی افزود: در جریان اجرای این مصوبه، حدود ۱۷ هزار پرونده مختومه شد و بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ ملک نیز تعیین تکلیف شدند. همچنین برای یک‌هزار و ۳۸۹ پرونده رأی صادر و جریمه تعیین شد.

وی میزان درآمد حاصل از این فرآیند را حدود یک‌هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این مبلغ به درآمد‌های شهرداری اضافه شد و در کنار تعیین تکلیف تعداد قابل توجهی از پرونده‌های ساختمانی، آثار مالی قابل توجهی نیز برای مدیریت شهری به همراه داشت.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر کرج در پایان از مالکان املاک مشمول خواست این فرصت را جدی بگیرند و تعیین تکلیف پرونده‌های خود را به روز‌های پایانی مهلت قانونی موکول نکنند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها